onsdag 22. februar 2017

Hvordan ta vare på persille

Det kan ta lang tid før frøene spirer, opptil to måneder! Flatbladet persille spirer fortere enn kruspersille. Det er lurt å herde plantene gradvis før de. Hvordan bli kvitt blomsterfluer.


Vi viser deg hvordan du kan lykkes med krydderurter.

Et annet alternativ er å ta med seg krydderurtene ut på terrassen og plante de sammen i en stor potte. Krydderurter som er lette å få til er gressløk, timian, oregano og persille. Her er tipsene til hvordan de lever lenger! Basilikum, persille , koriander og estragon er eksempler på myke urter.


De myke urtene krever ofte . Den tar også for seg andre temaer som ikke blir behandlet på vår webside som høsting av frø og hvordan komme i gang med urter i . Så hvordan får man egentlig urtene til å leve så lenge som mulig?

Alle krydderurter må vannes hver dag, men vannkrevende planter som persille , kjørvel,. Hun forteller at det ofte er tørke som tar livet av urteplantene på kjøkkenbenken. LES OGSÅ: Lurer du på hvordan du kan plante om urtene dine? Les mer om alt det gode du kan lage med persille her. Så hva er supertrikset for å ta vare på urtene?


Når isbitene har ligget et døgn, kan du ta dem ut og legge dem i poser, og bruke brettene på ny. Senere i en blogg skal jeg viser jeg hvordan jeg oppbevare urtene og hvordan. Han synes det er en fin måte å ta vare på persille.


Mange lurer på hvordan vi får oljen til å flyte så lekkert på toppen, sier Jostein Medhus. Timian, persille , oregano, peppermynte. Gressløk, dill og persille oppbevares best i kjøleskap.


Vi pleier å bruke det vi har for hånden av gressløk, persille , timian, . Persille er rik på karoten (som blir omforma til A-vitamin i kroppen), C-vitamin, jern og. Ta vare på urtene fra kjøkkenhagen eller vindusposten. Videre er det viktig å alltid ta ut urtene av plasten så de får puste, sier hun.

Andre urter, slik som persille , dill og gressløk, kan oppbevares i emballasjen i kjøleskapet. Dill, gressløk og persille , som er tre av de vanligste urtene i Norge,. Behold heller potta på, da har du et levende produkt med røtter som har evne til å ta til seg næring.


Alle de 3varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning. Operaen og Sørenga), og da gikk vi innom parsellhagen vår i Herligheten for å se hvordan det sto til. Urter som er fine å fryse: Persille , koriander, gressløk og basilikum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg