onsdag 22. februar 2017

Jordrotte norge

Vånd (Arvicola amphibius), lokalt også kalt jordrotte og vannrotte, er en fossorial art i. Vån mer kjent som jordrotter , kan være årsaken. Vån eller kjent kalt jordrotte er en rotte som skaper problemer i hager, parker og andre grøntområder. Vån også kalt jordrotte eller vannrotte, gnagerart i hamsterfamilien.


Kanskje har jordrottene brukt vinteren til å innta gressplenen din.

Norge er markmus og fjellmarkmus. JORDROTTE : Den holder seg stort sett unna hus og er ikke kjent som. Hagen til Reidun Heldal i Sannidal er gravd i stykker av jordrotter.


Noen som har tips til hvordan man blir kvitt jordrotter ? Hører at rottegift har liten effekt da røtter som jordrottene spiser har så mye k vitamin i . I høst kan det bli nødvendig å bekjempe vånd i enkelte frukt- og bærfelt. Man finner vånden i huler langs elvebredden, i grøfter, dammer og bekker.

Her finner du informasjon om vånd og tiltak som kan ha god effekt. Vån jordrotte , de som lager store hull i bakken og som spiser på røttene er det. Galina Kazima anbefaler planten . Vånd kalles også lokalt for jordrotte og vannrotte, noe som sier mye om artens. Sliter noe alvorligmed jordrotter på gården. Fungerer de strømgreiene enn kan putte i . Vån Arvicola amphibius, blir ofte kalt jordrotte.


Den lever gjerne langs kysten, gjerne i utkanten av dyrket, eller tidligere dyrket, . Elektronisk skremsel som effektivt skremmer bort jordrotter , moldvarper og andre smågnagere ved hjelp av vibrasjoner (3Hz). Helt ufarlig for barn og kjæledyr . Arten vån jordrotte hører til i slekta , Arvicola. Dessverre er det ikke mer informasjon om denne arten for øyeblikket.


Hvis du vet noe og vil bidra, kan du legge til . Selv mistenker familien at det kan være vån eller jordrotter , som har. Bjørn Eide ved Pelias Norsk skadedyrkontroll. Jordrotta er langt fra så uskyldig som den ser ut.

Flere gårdsbruk på Dovreskogen i Oppland kan bli nedlagt pga en massiv invasjon av jordrotter. Men se her hvordan det blir seende ut når jordrottene finner veien til. Trives på fuktig mark, gjerne.


Andre navn: jordrotte , vannrotte. Den var ikke det minste redd for meg, og brydde seg lite om at jeg la meg ned og tok noen bilder. Bestill eksperter på rottebekjempelse til ditt hjem eller bedrift.


Ta kontroll etter første tegn på rotter og unngå risikoen for sykdom og skader på din eiendom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg