tirsdag 14. februar 2017

Stor stekehelle bål

Bærebag til stor stekehelle. Transporter stekehellen enkelt og renslig. Solid stekehelle i støpejern. Stekehellen er ypperlig til tilberedning av mat på bål.


Four Seasons stekehelle i jern for leirbålet med demonterbare ben.

Passer for kjernefamilier og store speidergrupper! Beina skrus fast på undersiden. Leveres med transportrekk. Vi kan tilby vaffeljern, toastjern, bålpanner, grillrister og stekeheller. Hengestativ med kjetting som gjør at grillristen kan henges over bålet.


En stor plasttank med kran. Stor leirkjele på liter. Tur- og hytte- stekehelle , laget i støpejern for god varmetilgang.

Godt egnet til tilberedning av mat på bål – kan også henges opp. Beskyttelsespose, medfølger dette . Besøk nå og finn et stort utvalg av stekehelle bål sett til beste pris. Flere og flere har oppdaget gleden ved å kunna lage god mat på tur.


Muurikka 5 stekehelle for en større familie fra Tentipi . En liten og superlett som du kan ha i sekken, og en stor og ganske . Jernpanne med langt skaft til bålbruk. Forutsetningen er at man kan finne helst minimum litt store , flate steiner. For å få større effekt og kortere steketi kan man også i starten ha bål i. Våre 47cm og 66cm heller er i stål, så de tåler bruk og . Praktisk utstyr du trenger til årets store juletresalg. Du skal lære om ulike typer bål og dets egenskaper, lære å praktisere sporløs. Mat fra bål og bålpanne forsterker alltid kosefaktoren, mener Frida.


Bålpannen settes opp uten å bruke en eneste skrue! Når maten lages over bålpanna benytter hun som regel rist eller stekehelle. Som et supplement til bålet kan sjusteinovnen gi deg nye og spennende.


Det som skal være bakplaten i ovnen kan gjerne være en stor stein eller fast grunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg