mandag 20. februar 2017

Fjerning av flått i hage

Thermacell flåttkontroll- et nytt revolusjonerende produkt som kan fjerne flått i hager og nærområder. Metoden vil redusere risikoen for Borreliose og TBE. FLÅTT FORSKNINGSPROSJEKT: Er du nysgjerrig på om det finnes flått i hagen din, kan du trekke et hvitt tøystykke over gress og vegetasjon . Endelig finnes det en metode som tar knekken på flått. For de aller fleste har behandlingen av flått hittil handlet om å fjerne.


Men ønsker du en flåttfri hage , skal du faktisk være glad for at disse.

Flåttkontroll vil kunne fjerne prosent av flåttbestanden i hagen , bør du . I følge Folkehelseinstituttet er Lyme Borreliose og Skogflåttencephalitt de to vanligste sykdommene å få etter flåttbitt og for å unngå disse . Få skriver om hva som kan gjøres for å redusere flåttplagen. Naturlige måter å holde flått ut av hagen din. Er det anbefalt å drenere myr . Hvis det er noe søppel i hagen din, inkludert ting som hauger av pinner, fjerne dem. Dette gjelder først og fremst for . Flåtten kan dermed være en mellomvert for flere . Når på året kan man bli bitt av flått ?

Kan man finne flått i hagen ? Allerede i april ble det gjort flere observasjoner av flått. For å fjerne flått som ikke har festet seg anbefales det å dusje. Folk føler seg invadert av flått , særlig her i Ålesund-området hvor flere får rådyr helt inn i hagen , sier Vingen. Er du bitt av flått , må småkrypet fjernes snarest for å unngå smitte. Slik gjør du det, ifølge . Disse blodsugende leddyrene blir ofte funnet i hageområder , på kjæledyrenes pels,.


Denne naturlige remedien bidrar til å fjerne flått som allerede har festet seg . Hvis du har mye flått i hagen din, så det kan være at de også ende opp i huset ditt , og det legger egg, og er en plage. Det viktigste steget er å ta . Like sikkert som at sommeren er her, er insektene blant oss - og med dem følger stikk, kløe, sur svie og bekymringer. De fleste insekter i Norge . I hagen kan man sørge for å holde gresset kort og sørge for å fjerne løvhauger - her overvintrer ofte flåtten.


Det er mye flått i enkelte områder hvor det er mye gjengroing og mange hjortedyr, sier Soleng. To gangers årlig bruk vil fjerne flått og gi beskyttelse hele året. Flått er også glad i fuktige buskas i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg