mandag 20. februar 2017

Hvordan dyrke physalis

Det finnes en rekke ulike varianter av physalis , og noen av disse er egnet for dyrking i Norge. Om du har en varm krok så kan den faktisk dyrkes. Trykk jorden lett til og . Vinterforvilla physalis innlegg 12.


Såing av physalis innlegg 24.

Flere resultater fra forum. En guloransje grøt tyter ut idet han åpner en physalis med hendene. Men nå viser veksthusgartneren hvordan de små frøene i fruktkjøttet kan skilles ut . Bør har minst grader for å spire, deretter noe kjøligere. Physalis dyrkes i veksthus.


Bærene høstes etter hvert som de . Fruktene modnes ofte i september. Når høsten kommer, kan man ta plantene fra hagen og plante i krukker for dyrking innendørs og ytterligere .

En velsmakende nyhet for dyrking i hobbydrivhus eller solfylte, beskyttede kroker. Forkultiveres inne fra begynnelsen av mars. Plantes i drivhus i mai på 75×cm. Trenger mye varme og lang vekstsesong. Dessuten er det skikkelig nam nam!


Men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gå fram. Er det noen som har erfaring med dyrking av physalis ? Her får du se hvordan du dyrker avokado, kiwi og pasjonsfrukt. I dag dyrkes physalis over . Blir det suksessavling, skal jeg definitivt dyrke incabær neste år også! Spanske sjøfarere tok den med seg videre, og den dyrkes i dag over store deler av verden.


Kan også dyrkes i en stor krukke mot en sørvegg som er beskyttet for vind. Hvis du drømmer om å dyrke selv neste sommer, bør du tenke på å sette opp drivhuset allerede nå. Hvordan dyrke dine Småplanter. Dette spørsmålet henger sammen med hvordan man vil dyrke.


Også physalis og squash er greie å få til.

Deretter blir det flere artikler om hvordan , og hvordan det går! Inne – for å dyrke i krukke: Agurk, erteskud minipaprika, hvitløkskudd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg