tirsdag 28. februar 2017

Bambus baby salg

Småungene kan nå tilby flotte barneklær laget av bambus. Bambusklær til barn og baby. Barneklær som er laget av. Trodde du bambusklær til barn var antibakterielle, naturlige og miljøvennlige? Strengt tatt er det ikke engang bambus , men . FRI FRAKT VED BESTILLING OVER KR 500!


Vi fører kvalitetsmerker som Reima . Miljøvennlige kløfri og allergivennlige klær og undertøy i mykeste bambus viskose. Kolleksjon for baby , barn, dame og mann. Et godt alternativ til ull, bomull og . Vare til av totalt 34. Body kortermet bambus Salg. Pysj som er designet for å vokse i ved å regulere knapper etter som barnet vokser.


Klær og tilbehør i bambus. Basisplagg med klassiske rene linjer. Lave priser pga avvikling. Sommersalg - rabatter opptil på tusenvis av varer Sommersalg - rabatter opptil. Denne nettsiden bruker cookies.


Cookies er nødvendig for å få . Viskose er et populært materiale man finner i mange garderober og skap, også blant barneklær. Viser 1–av resultater. Flott helårs vognpose i bambusviskose og ull.


Dundynen inni kan tas ut slik at posen kan brukes allerede nå, før kulden kommer! BABYWEARING Week - Tilbud! Babypledd – helseteppe i myk og varm bambus viscose.


Herlig bukse fra Hust and Claire med bambus på innsiden og ull på utsiden. Buksen er en baggy modell med ribbekant i livet og på bena. Farge: Dus Gråblå Sertifisering: . Gaver og interiør til baby og barn.


Bilde av BAMBUS MELAMIN SPISESETT ROSA. Supermyk heldress fra Joha i bambusviskose. Søtt motiv av elefanter i babyblå , knapping hele veien i fronten og ned ene foten. Perfekt å bruke som pysjamas. Du finner også andre Undertøy produkter fra Joha hos Lekmer.


Bodyer, pysjer, gensere og bukser , alt du trenger til baby og barn! Kul onesie laget i myk bambusjersey, med en glidelås hele veien ned foran og en stor kengurulomme på magen. Dressen har en fin kant rundt halsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg