tirsdag 7. februar 2017

Tekstilrens teppe

Vi anbefaler at du rengjør tekstilmøblet 6-ganger per år. Gir et mildt men effektivt skum som renser både tepper og polstrede møbler. Teppe - og tekstilrens er et absorberende pulver til tepper , møbler, duker m. Fjerner flekker fra mat, drikke, blekk osv uten vann!


Det er enkelt å rengjøre både tepper og møbler med det riktige Kärcher-produktet.

Ved bruk sammen med vår tekstilrens RM 5får du aller best resultat. Bolia textile cleaner er et unikt rengjøringsmiddel som brukes til fjerning av vann- og oljebaserte flekker på alle tekstiler. Pleiemiddelet kan også brukes på . Total Clean for rengjøring og flekkfjerning av tekstiler, skal ikke brukes på tekstiler eller microfiber som ikke tåler fukt. Tekstil rens for alle typer tekstiler.


Beregnet for, Rengjøring av tepper og andre tekstiler. Antall i forpakningen, stk.

Emballasjemål, 1x x cm. Camp System teppe og tekstilrens brukes til effektiv behandling av flekker. Renser og frisker opp tepper , plast og setetrekk, og fjerner lukt fra tepper , plast og stofftrekk. Inneholder Foma Fibrex tekstilrens liter og skumdemper 5dl og er nok til å rense sofa, bil, tepper etc opptil flere ganger ved normal bruk.


Utført tekstil rens en gang med maskin. Kärcher RM 5tekstilrens er et hurtigtørkende rengjøringsmiddel for midlertidig rengjøring. Velegnet til teppebelagte flater, tepper , møbeltrekk, bilseter og . Tilbakemeldingene på disse produktene stopper aldri å overraske.


Vanish Oxi Action Powerspray er det beste produktet til å fjerne flekker fra tepper og møbler. Den er kraftig, med utrolig virkning. Profesjonell tepperens og tekstilrens for bedrifter, offentlige etater og private . Da er det kanskje ikke så underlig at tekstilrens er noe av det beste man kan.


Vi anser hvert teppe som forskjellig, det er derfor vi tilpasser vaskeprosessen til . Produktegenskaper : Flekkfjerner 500ml. Fjern flekker på seter og tepper eller få en generell tekstilrens.

Fabric renser nøye og effektivt alt fra stoffseter og tepper til taktrekk og kabriolettopper. Bruk gjerne en Swissvax Lær og rensebørste til å jobbe det inn i stoffet . Matrester og annet søl, gnidd ned i seter og tepper over lengre ti. Til dette finnes det gode spesialprodukter, som tekstilrens , som ikke bare .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg