tirsdag 28. februar 2017

Brøyteskjær til bil

Kan også leveres til privat adresse, send en forespørsel for pris. Settes på bilen som en vanlig tilhenger. Easy Mount systeKobler på og av plogen på ca minutt.


Flytposisjon da plogen følger vei konturen.

Fester og andre deler til bils brøyteskjær. Hei, jeg har planer om og lage meg brøyteskjær til min Nissan Patrol. Ny Brøyteskjær BIL - UTV 1. Vintervedlikehold - snørydding. Flere resultater fra 4x4norway.


Unsubscribe from stian423?

Skulle du bli trøtt, så har bilen sovehytte, så det er bare å krabbe bak i . Derfor har han laget denne geniale plogen av en oljetønne, som han har festet til bilen sin. Meyer skjær er kanskje ikke så rimelig. Ja den er ikke dum om man får tak i en med brøyteskjær på. Altfor trangt bør det kanskje ikke være for en så vidt røslig bil som.


Kjøp og selg brukte snøploger og snøskjær. Vi har mange brukte snøploger og snøskjær til salgs. Og så er den vel ikke all verden . Driver derfor å tilpasser et skjær jeg kan henge på discoveryen, bare for å dytte unna litt snø . Spesielt er dette et problem etter vask av bilen.


Kewlet EL Bil (kommer for salg) og EL Scooter. Noen som har noe erfaring med brøyting med bil ? Sjelden fin orginal bil seter Chevelle STV 149. Vet om noen som kjørte Hilux med skjær foran, men den sto ikke i fast rute, ble mest brukt .

Brøyteutstyr: Vi leverer originale brøyteskjær til de fleste Polaris terrengkjøretøy! Vi konverterer din Polaris til et nyttekjøretøy for snørydding. Så vidt vites har ingen forsøkt å få en så liten bil godkjent som . Sett hydraulikk i flytende posisjon. Innstilling av plog med fast skjær (forts.) – Koble plogen på bilen Video.


Enveis vinget snøskjær har en utforming som kaster snøen høyere. Snow Master Brøyteskjær - Brøyteskjær for tråtraktor RollyTrac frontlaster. Brøyteskjæret har stålbeslag under og kan benyttes både sommer og vinter - masse . Bilen leveres med: 203cm SnoWay brøyteskjær.


Før levering vil det bli tatt full service på bilen , så her får du mye bil for pengene! Poleringspakke Tokya RPAll In One BASIC - Rotary. For å fjerne riper, voksing etc.


Alt du trenger for å gi bilen en shine følger med. Blizzard Brøyteutstyr Silverado. SPEEDWING – Flytter snøen raskt og effektivt!


Torsdag morgen har en syklist kollidert med et brøyteskjær på en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg