tirsdag 14. februar 2017

Selvvanningspotter inne

Nå lanserer vi en helt ny serie selvvanningspotter som gjør at du ikke trenger å vanne plantene så ofte. For innendørs bruk er det viktig at bunnproppen sitter i. En selvvannende potte er det perfekte hjelpemiddelet for deg som ofte glemmer å vanne, eller som er borte fra plantene dine i en lengre . Som oftest ser plantene litt spinkle ut mens de står inne – det er nemlig aldri . Vi tester ut noen supre selvvanningspotter fra Lechuza som er perfekte til urter.

Du velger selv om du vil sette planten med plastpotten rett i bagen, eller plante direkte i jord . Selvvanningsbagen kan brukes både inne og ute. Noen enkle knep holder plantene i live med ferievanning både inne og ute. Lag din egen selvvanningspotte. Lechuza Quadro selvvanningspotter - MIDLERTIDIG UTSOLGT.


Derfor tenkte jeg like godt å legge dette inn på nytt, med litt ekstra informasjon! En gjør-det-selv selvvanningspotte.

De kan brukes både inne og ute, men Bergh anbefaler ikke å la dem stå ute under åpen himmel om du . Lagt inn av Den lykkelige Hagen kl. Send dette via e-postBlogg. Så fint at du viste hvor enkelt en kan lage selvvanningspotte ! Det er jo greit at en kan. Her får du tips til hvordan du kan vanne planter innendørs - når du er.


Et annet godt tips er å lage din egen selvvanningspotte ved å træ en . Er det en selvvanningspotter for utendørs bruk er den konstruert med en ventil. Enten potteplantene står inne eller ute er varme dager og lenge mellom hver. Jeg lurer på om jeg skal kjøpe selvvanningspotter , men har ordnet en løsning selv som funker, mener jeg.


Her er en beskrivelse av hvordan du kan dyrke basilikum innendørs. Om du dyrker basilikum i en selvvanningspotte er det lettere å følge med . Jeg kjøpte en selvvanningspotte fra Ikea for et par uker siden, til å ha et. Men ikke gjør disse feilene.


Jeg har vært så heldig å få noen selvvanningspotter ,noen store firkanta ca.

Brukar dei inne , og har som Arne, jorda rett på underlaget. Tiden er inne for å plante blomster og kanskje noen urter. Disse selvvanningspottene kan henges på vegg eller i en wire. Rosmarin-og-timian-i-grow-in- selvvanningspotte kopi.


Brukes grow-in ute, bør den . Ikke alle er like flinke til å huske å vanne plantene sine. Medlemstilbud: på grow-in selvvanningspotter. Grow-in er en smart og dekorativ selvvanningspotte som forlenger. Nå er de ganske store, har gitt meg chilifrukt hvert år og står stort sett inne hele året.


Oasis passer både den med eller uten grønne fingre, og kan plasseres inne og . Inne i ei varm stue, må de kanskje ha vann hver dag. Om de får bli for tørre, kan knoppene tørke inn og falle av. Skal du reise bort i ferien kan grow-in selvvanningspotter sørge for at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg