mandag 6. februar 2017

Slangetrommel 40 meter

Veggmontert slangetrommel med automatisk tilbaketrekk. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Sammenlign pris på hageslange. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker.

Velg mellom to slangelengder, meter eller meter. De nye AutoReel-enhetene er svært enkle å bruke. Når du er klar, trekkes slangen ut jevnt og enkelt og med et lite. Alle koplinger fra kran til spylespiss med følger.


Den eneste på markedet som . Det er lett å koble den fra veggen å vinterlagre . I testen teller kvalitet , funksjon og betjening.

En solid slangetrommel med hele meter vannslange. Veggfestet er svingbart sideveis, for ekstra . Solid utførelse i PP, PVC og metall. Leveres med sprøytemunnstykke. Vi sleger år gammel slangetrommel med meter slange.


Selges med rabatt - 9kr. Slange fås som 20-, 30- eller meter. Rosenbauer Fix- Mix skumsystem. Hydraulisk drevet tonn frontmontert . Girutveksling sikrer at slangen trekkes raskt og sikkert tilbake. Hozelock slangeopruller til væg meter.


Inkluderer 40m med Maxi Pro-slange og. Topputrustet slangetrommel med slangestyring. Kompakt slangetrommel med justerbar slangefører for bruk i verkste garasjer,.


SLANGETROMMEL METER SLANGE.

Smalskap som stikker 14cm ut fra veggen. Det er godt mulig lppen sier feil, det står meter på esken. Indeholder meter vandslange. Køb den billigt online hos Globaltools.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg