onsdag 15. februar 2017

Vedsekker 1000 liter

Selges kun i hele kartonger á pk. Vevet med forsterkede felt for god stabilitet. Pris på liters sekker med ved innlegg 24. Hva er riktig pris på ved? Flere resultater fra gardsdrift.

Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Vedsekker i følge Norsk standard. Bole gjør ditt gårdsliv enklere. Vi leverer vedsekker i følgende størrelser: liter , liter og liter. Men fyllingsgraden i en 60liters vedsekk vil variere litt etter lengden på kubbene.


SMÅSEKKER: 3 4 OG LITER. Lett å håndterepåpall, tilhenger og frontlaster.

Klikke for større bilde vedsekker -800. Trodde du en 40-liters vedsekk inneholdt liter ved? Tro om igjen: Noen sekker har kun liter med ved - og liter luft. Hvor mange storsekker er det i en favn? Sunnmøre hvis jeg skal putte innpå et par pinner hver dag, og ha det varmt i helgene.


Våre vedsekker inneholder bare - fukt og har høy brennverdi. Hentet lager, Levert Askøy og, Stor Bergen. Storsekk for Europall skal romme kubikkmeter løs ved.


Derfor har vi et bredt sortement med vedsekker og sekkestativer på lager. Tiden er kommet til å kjøpe inn vedsekker for året. Standard vedsekk 60x1cm. Sekken er lite brukt i dag. Om det er oreved er det dyrt, er det blandingsved er det en helt ok pris og er det bjørkeved er det en . Espegard har de beste vedsekkene på markedet.


Velger du å kjøpe bjørkeved i 40-liters . Svært romslig vedsekk som har åpen topp (x cm), flat bunn og fire løfteøyne (Øcm) i tillegg til.

Sven Kåre Dagberg på med å losse av vedsekker i Vestbyen. Sekk kan brukes flere ganger med denne patent. Dersom du kjøper mer enn sekker eller storsekker får du rabattert pris.


Kjøpere av sånne vedsekker tror det er godt nok sikret ved å bare lempe. Han selger bjerkeveden i liters sekker, og minste bestilling som tas .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg