torsdag 16. februar 2017

Laksepate

Laksen bør være godt avkjølt, eventuelt halvtint, før den males opp. Del resten av laksen, opp i biter og legg i en. Denne oppskriften er til åtte personer.


Om ikke alt spises til middagen kan man bruke den til pålegg. Du behøver strengt tatt ikke la farsten stå over . Her er en oppskrift med laks som du helt sikkert vil like.

Denn oppskriften inneholder røkelaks som gir et . Med smakfull saus og syrlig salat er det super sommer- og festmat. Laksepaté ser lekkert ut og smaker kjempegodt. Tilberedes dagen før og taes så fram på festdagen. Dette er egentlig en rillette. Uansett, det viktigste er ikke hvilket fransk ord man gir til retten, det . Festmousse og Fransk laksepaté oppskrift med kalorier, allergener og pris.


Opskriften gælder for personer.

Karbohydrater: g hvorav sukkerarter: g. Prøv denne LCHF opskrift på laksepaté nu. Ingredienser til nem laksepaté. Det er på tide å begynne å planlegge hva som skal stå på menyen på nyttårsaften. Skive med laksepaté og purreløk er en rask sandwich å lage til lunsj eller kvelds. Purre har en mild og aromatisk smak som harmonerer godt med laksepate eller . Ypperlig som forrett og overraskende lett å lage.


Oppskriften ble testet første gang en lørdagskveld sammen Camilla og Roger. Patèen holder seg fint i . Se Wenches gode tips til 17. Det blir tips til koldtbor grill og . Har i dag lavet forretten som jeg skal lave i bryllup neste weekend. Har presantert den for bruden og hun har fått prøvesmake.


Læreplan i felles programfag i Vgrestaurant- og matfag. Vår fiskepaté laget av ørret er både nydelig på smak og vakker å se på. Server i skiver som forrett eller sett den hel på et koldtbord eller buffet.


This Pin was discovered by Asbjorn K Johnson. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Jeg spiste en veldig god laksepate -forrett i helgen hos noen venner. Plutselig kom jeg til å tenke på at det kanskje ikke var så lurt siden jeg er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg