torsdag 28. desember 2017

Drivhustunnel

Vi har bygd drivhustunnel ! Der skal vi dyrke i sommer og overvintre planter til vinteren, og bygge jordfabrikk, varmbenk og nye vekstplasser for . Slik overvintrer du salat i drivhustunnel , uten varme! Jeg sår salat i august, planter ut i tunnel i oktober, og fråtser i egendyrket salat i april. I en drivhustunnel i skygge, på nordsiden av huset, har jeg dyrket frem grønnsaker som vi skal spise gjennom vinteren.

Drivhustunneler har eksistert lenge – det er langt ifra en ny oppfinnelse. I utlandet har man forbedret både konstruksjon og drivhusplast i flere tiår for å kunne gi . Polytunnel drivhus er den økonomiske og effektive løsningen. Hagetunnel kan være et fleksibelt og rimelig alternativ til drivhus.


Til kultivering av plantor og borekaks. Edris Mohamad Hajo bor i nord i Syria og er far til to gutter på og år. Han er jordbruker, og hver dag er en kamp for å tjene nok til å gi . Vi bygde drivhustunnel i bokashihagen i påsken!

Der skal vil lage jord og dyrke i sommer – og overvintre planter og bygge jordfabrikker og nye. Kjøp Drivhus Tunnel - Rustikk på Trademax. Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse som ikke er i tråd . Jeg må legge drivhusplanene litt på is til vi har fått i stand hagen, men jeg har likevel lyst til å ha grønnsaker til våren og vurderer tunnel.


Blir det för varmt på dagarna i solen? Behöver man då öppna och stänga plasten varje dag? Kan man använda en värmefläkt där inne . Last ned dette gratis bildet av Jordbær Drivhus Tunnel fra Pixabay sitt enorme bibliotek av public domain bilder og videoer. Til forspiring af planter og stiklinger.


Vi er endelig færdige med at sætte min ny drivhustunnel op. Og hvor har vi været heldige med vejret de sidste dage. Lunt efter årstiden og stille . Frugt og grønt kan vokse under optimale forhol beskyttet mod fugle, vejr mv. Køb Drivhus Tunnel - Rustik på Trademax.


På Syre, ganske bortgjemt, på en eiendom på mål, dyrker Olga Johnsen fram sjeldne planter i drivhus, tunnel og terrarium.

Jeg overvejer og købe en drivhustunnel til indendørs brug. Jeg har fundet nogle stykker på Willabgardens hjemmeside, men er i tvivl om, . Send dine pakker billigt med pakkepost! Varen er solgt eller ikke længere aktiv .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg