fredag 29. desember 2017

Spekemat utsalg

Vi har spekemat til alle anledninger! Se gjennom vårt flotte utvalg av spekemat og planlegg jubileumsfesten, tapasmiddagen eller en. Det kan kombineres med det aller meste, og med ulikt tilbehør kan du lage . DETTE LAGER VI SELV ETTER EGNE OPPSKRIFTER.


SPEKESKINKE MED OG UTEN BEN. Fenaknoken er kjent for sin catering.

Legg spekemat og blåmuggost på en tallerken sammen med fiken, jordbær og salat. Melonskiver legges på tallerken like før servering. Klipp fire firkanter av et . Svindland AS en velrenommert og prisbelønt produsent av kjøtt og spekemat i over 1år.


Vi tar oss av produksjon og pakking, samt salg av spekemat. Mange hjem har allerede spekeskinke , salami og morrpølse som pålegg i. Butikker og delikatesseforretninger som har varer fra Heidrun: . Norges beste spekeskinke !

Prøv norges beste spekeskinke Umberto Spekeskinke ! Den kan kjøpes hel eller i 80gr forbrukerpakning. Grilstad lager landets mest populære spekepølser og markedets aller beste fryste hamburgere - blant mye mer! Bufret Langtidsmodnet Eldhusrøykt Spekeskinke , ferdig oppskjært Lokalmat - Bransjeportalen.


I salg hos, Hovudsakleg i Sogn og Fjordane, Hordaland og Østlandet. Mona og Stein Arve Haugland i Kvinesdal, som er inne på . Vi tilbyr Kjøtt, pølser, spekemat , pinnekjøtt, pålegg, grillmat med mer. Vi holder til i Godvik i Bergen. GÅRDSUTSALGET PÅ VIVRE GÅRD.


Hva med nydelig spekemat til helgen? Hos oss er det utsalg av spekemat hver torsdag, fredag og lørdag. Du finner utsalget ved hovedinngangen. Vi er et firma som driver med salg av spekemat.


Vi selger spekemat enkeltvis og i gavepakker. Ask Gård leverer næringsrik økologisk spekemat av høy kvalitet. Fritt for kunstige tilsetningsstoffer. Bufret Lignende Firmagaver til dine ansatte, når pris og kvalitet er viktig!


Smakfulle julekurver med deilig spekemat og andre matvarer.

Her finner du fantastiske oppskrifter med Taga spekemat ! Bakken Øvre Gardsmat, Løten, Pultost, Spekeskinke , gårdsis m. Ommang Søndre, Ådalsbruk, Surost, Geitoster, Andre oster. Lokale eggprodusenter, Åsnes. Spekemat fra Taga kan brukes til alle anledninger.


I den delikate butikken i 1. Vi utfører kjøttforedling, behandling av kjøtt og utsalg med et bredt utvalg kjøttprodukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg