fredag 8. desember 2017

Plante tulipanløk i potte

Vi har prøvd å sette løk i krukker flere ganger, men med vekslende hell. Funker fint med småløker som krokus, . Med en håndfull tulipanløk i potter kan det skapes en blomstrende terrasse, altan eller et flott og imøtekommende inngangsparti. For å skape en hyggelig vårblomstrende krukke trenger du en frostfri krukke, litt lecakuler, jord og løk. Kjøp gjerne rikelig med løk av flere sorter, .

Spesielt fordi du kan plante tulipaner til langt ut i november om telen. De aller fleste løk kan plantes i potter som et fint vårdisplay. Velg noen av de billigste, . Det siste jeg gjorde før jeg gikk inn, var å plante tulipanløk i en stamp.


Det har jeg gjort i en god del år nå. Jeg dekker stampen med plast før . Kan de stå ute innlegg 8. Tulipanløker i potte innlegg 12.

Flere resultater fra forum. Hvis du heller foretrekker å plante tulipanene i potte , så kan du . Potter med tidlige vårblomster som krokus og perleblomster,. En potte med fire løk av påskeliljer kan variere i pris fra 18- kroner til 64 . Ved å plante blomsterløk i krukker og potter kan du får et vakkert fargepunkt på.


Plant løk og knoll i høst, og nyt nye blomster i bedet til våren. Ny blogg for alle hageglade! Nytte, inspirasjon, trender og smarte tips. Alt om planter , blomster, kjøkkenhage og utemøbler.


Hovedsesongen for å plante løk er september og oktober, men du kan plante. Det er også mulig å sette løk i potter , som kan pynte opp på . Hvordan og når planter jeg blomsterløk, her får du tips om sorter, blomstringsperiode, og om setting, plantedybde og vanning av blomsterløk. Mange hagebøker har lekre plansjer om hvordan man planter løk i etasjer. Det ser flott ut i teorien, men er vanskelig å få til - særlig i potter. Dei er å få i fleire fargar, og vert selde i små potter , mange i lag.


Dei toler litt frost, og dei kan bli store og . Du kan nok plante stemorsblomster no.

Det er blitt populært å plante blomsterløk i krukker og kar, og en krukke full. Best resultat er du nok sikret hvis du starter med ny løk hver høst. Løk plantet i flere lag i potte. Krukka kan enten isoleres eller flyttes til et frostfritt sted.


Løk trenger næringsrik jord og gjødsel for å vokse godt. Det anbefales å ha god kompost i jorden før du planter , enten i en potte eller i hagen, og at man stopper .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg