torsdag 21. desember 2017

Ny strømmåler stråling

Bakgrunnen er at nær alle nye strømmålerne benytter trådløs. Myndighetene har slått fast at såkalt ikke-ioniserende stråling ikke medfører . Du finner mer informasjon nye strømmålere og stråling på Statens Strålevern sin. Målinger bekrefter at det er svak stråling fra automatiske strømmålere.


Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) har målt stråling og sendeaktivitet fra de tre leverandørene som leverer smarte strømmålere i det . Alle norske hjem skal få installert en ny digital strømmåler (AMS), som gir.

Etter det sier hun at hun har blitt overfølsom for stråling , og må ta en . Nye strømmålere og eloverfølsomme. Det er bestemt at alle norske strømkunder innen 1. Innstallering av nye smarte strømmålere finner sted over hele vårt. I disse dager rulles den nye strømmåleren ut over store deler av landet, men. Roos i Haugesund vil nekte strømselskapet å installere ny , digital strømmåler : - Innen noen uker kommer de for å montere . FRYKTER STRÅLING : Jørgen Holst har et nett som han mener beskytter ham mot stråling.


Han nekter å få installert en ny strømmåler , som han . LITE STRÅLING : Maksimal sendeeffekt for strømmålerne er watt.

De nye strømmålerne , såkalte smarte strømmålere (AMS), avgir ikke . Den nye strømmåleren slipper ikke inn i huset til Halvor Torp og kona. STATENS STRÅLEVERN: - Målerne stråler ikke mer enn andre . Statens strålevern med krystallklar melding – strålingen fra de nye smarte strømmålerne er så svak at det ikke er helsefarlig å få installert en slik . Du har valget mellom ny strømmåler som bruker mobilnettet til å. Han viser til at Datatilsynet opplyser at de nye strømmålerne kan gi. Fondevik er også urolig for økt elektromagnetisk stråling i heimen.


Og avgir de nye målerne stråling ? Det er noen av spørsmålene vi får ved innføring av nye strømmålere. AMS SMARTE STRØMMÅLERE STRÅLER GANGER SVAKERE ENN MOBILTELEFONER”. Hvorfor får jeg ny strømmåler ? Hva koster den nye måleren – og hvem skal betale? Hvor mye stråler de nye målerne?


Graf som viser stråling fra mobil kontra stråling fra AMS målere kan lastes . Her finner du informasjon om de nye strømmålerne og hvordan du går frem hvis. Personer som mener at strålingen fra AMS-målerne medfører helsemessige . Vårt miljø og våre hjem blir i økende grad fylt med elektromagnetisk stråling fra. Dette er de nye trådløse strømmålerne som regjeringen har bestemt at alle .

En stor gruppe oslofolk frykter stråling fra de nye strømmålerne. Andre mener målerne overvåker privatlivene deres. Smarte strømmålere også kalt smart meters bryter personvern rettighetene våre. Smart meters er noe som energiselskapene har planlagt å innstallere i hele . Med en automatisk strømmåler slipper du å lese av måleren og får en . Alle nye strømmålere er godkjent av Justervesenet før de slipper ut på markedet.


Mange historier forteller at personer har blitt syke av stråling av denne. Vi strømkunder må over noen år dekke kostnad for ny strømmåler , . Maskenettverk har i tillegg ekstremt mye ekstratrafikk fordi nettet re-forhandles – altså formes på ny – hele tida. En vanlig WiFi-ruter sender til . Det er ikke dokumentert at stråling fra automatiske strømmålere er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg