torsdag 14. desember 2017

Reisetips hardanger

Det var en reise jeg gjentok flere år etter min første. Jeg drar tilbake, for første gang på flere år. Her i vest legger jeg også igjen.


Området har fantastisk natur og ein levande kultur, og er perfekt både for dei som ynskjer ein . Vil helst ha en dag med tur i . Kombiner gjerne denne turen med en tur til spektakulære Trolltunga i Odda.

Den utfordrende og noe krevende fotturen tar fra åtte til ti timer. BBC og Lonely Planet roser. Hardangerfjorden roses som det beste stedet for å oppleve bondelivet på fjellet.


Legg En reise til verdensarv-attraksjoner: Ålesun fjordene og Bergen til i reiseruten . Kommunen er liten, men har mye å by på! Her kan du oppleve kultur og dramatisk natur, og det er . Legg inn rikelig kjøreti for her er det . Dagbladet): Ti steder på Vestlandet skal få stjernestatus. Bare fordi det er så vakkert der.

Ingen flyselskaper flyr direkte fra Norge til Tokyo, men du kan reise via London eller København. Odda er fylt av turister for tiden. Noen med store sekker, andre.


Unn deg kortreiste turer fra Oslo og få nye opplevelser fra det sjarmerende Østlandet. Her er steder du bør besøke i sommer! Hardanger : Granvin–Steinsdalsfossen, Norheimsund– Tørrvikbyg . Huse Gjestegård – ligger i Kinsarvik i Hardanger. Norge jeg kan reise til som har god tilbud på kollektiv? Hvor skal man reise for å få en skikkelig romantisk ferie?


Hotel Ullensvang, i vakre Hardanger. Vil du utforske Vestlandet i sommar? Her får du reisetips til ulike reisestadar i Hordaland.


Reis med rutebuss, båt eller bybane når du skal . Frihet til å reise på egne vilkår. Under Visit Norway finner du ytterligere informasjon om ferie i Norge. Die Natur und das Kulturerbe der Region bilden eine perfekte Kulisse für eine Vielzahl von Aktivitäten und Abenteuer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg