mandag 11. desember 2017

Tuning av bil lovlig

Denne boksen gir mer krefter og lavere forbruk – helt lovlig. CT Tuning er blant aktørene som tilbyr chiptuning av biler. Det betyr at man kan få dette lovlig inn i vognkortet.


Ingen ekstra avgift, og fullt lovlig. Chipping av bil eldre enn år - godkjenning kontra bot - Teknisk. Innenfor lovlig slingringsmonn.

Bufret Lignende Er motoroptimalisering, trimming og chiptuning lovlig ? TÜV eller DEKRA) så vil du ikke få det godkjent på nyere biler i Norge. De tre vanligste metodene for å øke motorkraften er datatuning ,. Regelverket rundt motortuning har hittil vært uklart. En effektøkning kan gjøres lovlig dersom det kan dokumenteres at de tekniske krav til . Profesjonell Tuning av biler i Bergen. Hvis bilen ikke er innkjørt og har løsnet enda er det mulig at det tar litt tid før den ekstra effekten kommer fram.


Hvorfor er kvalitet viktig ved tuning ? Vi utvikler egen tuningsoftware med topp moderne utstyr og har to testbenker (Dyno) for.

Er det lovlig å tune bilen ? Kleppe Marken tar derimot feil når hun sier at det er ulovlig å trimme bilen. Det finnes metoder å trimme bilen på lovlig vis, og det ruller mange . Chiptuning gir bilen mer krefter, men hva risikerer du egentlig? Statens Vegvesen kan bevise tuning. Uansett hva leverandøren velger å kalle det, bør du styre bilen din . Dette må du vite før du gir bilen din superkrefter.


Med mindre det er snakk om helt spesielle tuningselskaper som har avtaler med . De jeg ser driver med chip- tuning anbefaler ikke å gjøre dette på biler eldre. Derfor kan man helt lovlig og avgiftsfritt tune bilen opp til den . I tillegg til vanlig tuning kan vi også tilby lovlig tuning. Velkommen til Es Tuning - totalleverandør av software oppgradering og. Vil du tune bilen din selv hjemme og ta programmet ut og inn som du vil så har vi løsningen nå!


En erklæring fra bilfabrikanten (eller den officielle importør af bilmærket ) om bilens. Du er selv ansvarlig for at få spurgt SKAT om det lovlige ved en sådan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg