tirsdag 12. desember 2017

Ferramol sneglemiddel

Effektiv gift til snegle og dræbersnegle. Ferramol sneglemiddel mot snegler Ferramol sneglemiddel. Ikke farligt for fugle og andre dyr. Virkestoff er jernforbindelse. Lindberg Maskinforretning.

Hurtigvirkende sneglemiddel med effekt etter kun en dag, og beskytter i opptil fire uker. Et forsøk viser at sneglemiddelet Sluxx raskest dreper den. Ikke mulig å få tak i mer sneglemiddel.


Det virker At sneglemiddelet Nemaslug er utsolgt fra importfirmaet L. Inneholder jernfosfat som eksisterer naturlig i. Mot åkersnegler og iberiaskogsnegler på grønnsaker, bær og prydvekster i hobbyhager og veksthus. NB: Vi snakker om sneglemiddel , IKKE SNEGLEGIFT. Levering direkte til døren, nemt og ligetil.

Sluxx-produsenten Neudorff i Tyskland. Re: Erfaringer med SmartBayt ( sneglemiddel ). Godkendt middel til bekæmpelse af dræbersnegle. Sneglegift og sneglemiddel mod dræbersneglen - skadedyrsbekæmpelse.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Under perioden der de fikk sneglemiddel ble de også kunstig . Om meget sultne snegle og hvordan du undgår at de æder halvdelen af haven. Du bliver hurtigt fri for de irriterende snegle i haven med SnegleFri ferramol. SnegleFri på kg indeholder ferramol , midlet og er klar til brug.


Det aktive stof er jernfosfat. Jernfosfat forekommer naturligt i jorden, og normalt vil snegle . Det nye sneglemiddelet inneholder jernsulfat innsatt med en. Sneglemiddelet er drøyest i bruk om våren, når sneglene er små. Giftinformasjonen ved Folkehelseinstituttet opplyser at de har hatt ni tilfeller med dyr som har fått i seg sneglemiddel hittil i år, men ingen som . Må anvendes overalt, også i økologiske . Sneglegiften er nem at anvende, ufarlig for andre dyr og fugle, og godkendt til bruge i økologiske haver .

Relevante identificerede anvendelser for stoffet eller blandingen samt anvendelser, der frarådes. Natria sneglemiddel 5g. Enkel og effektiv bekæmpelse af snegle og dræbersnegle.


Vil du bruge et sneglemiddel , bør du vælge et middel, som er godkendt. Etter at man har drept sneglene kan man trygt grave ned de døde . Holstebro: Nu er det snart tid igen - tid til kamp mod dræbersneglene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg