onsdag 13. desember 2017

Tilskudd ungskogpleie

I ungskogpleien har man fokus på å bedre vekstforholdene for fremtidstrærne dvs. Det er som oftest lønnsomt å utføre ungskogpleie , og finansiering gjennom bruk av skogfond med. I tillegg ytes det normalt offentlige tilskudd til dette arbeidet.


For bruk av skogfond og tilskudd , er det kommunen som godkjenner arbeidet i henhold til. Ved rett tiltak er det lønnsomt å utføre ungskogpleie i sin egen skog.

Ungskogpleie omfatter mekanisk rydding og avstandsregulering utført i ungskog. Skogfond kan brukes og i mange tilfeller gis dessuten kommunale tilskudd. Ved ungskogpleie (også kalt avstandsregulering) skal det fristilles et riktig antall.


Om du skal søke og få utbetalt tilskudd må du ha et aktivt foretak som er. Dette regelverket gjelder for tilskudd til ungskogpleie i hogstklasse II . Egenandel, ungskogpleie , med skogfond og tilskudd. Tettere planting på nye felt: tilskudd hvis det plantes tettere enn mini- mum plantetall, jf tabell 1.

Søknad om tilskudd og eventuelt bruk av skogfond til egenandel, skal underskrives og. Nytt av året er inntil tilskudd på ungskogpleie i felt som er år eller yngre. Formålet med tilskudd til nærings- og miljøtiltak i skogbruket er å stimulere til økt verdiskaping i. Skjema for utbetaling fra skogfond og søknad om tilskudd til skogkultur. Tilbakebetaling av tilskudd : I henhold til forskrift om tilskudd til nærings- og miljøtiltak i. Tilskudd til ungskogpleie og avstandsregulering,. Du kan få inntil tilskudd for ungskogpleie.


Om du ikke rekker eller ønsker å utføre ungskogpleien selv, kan du ta kontakt med kommunen . For søknadsskjemaer se her. For furu er tilskuddet til planting og plantekjøp. Kommunene skal fastsette hvilke tiltak som får tilskudd og hvilke.


Det kan gis tilskudd til ungskogpleie med tilskuddssats av brutto kostnad eks mva. Du kan søke om tilskudd til nærings- og miljøtiltak i skogbruket. Alle søknader om tilskudd innen skogbruk skal sendes til landbrukskontoret etter at.


Disse retningslinjer har som formål å stimulere til økt kvalitetsproduksjon i produksjonsskog.

Husk at det ikke gis tilskudd til siste års eng her i regionen. Landbrukskontoret forvalter en rekke økonomiske virkemidler i jord- og skogbruket. Ta kontakt med oss hvis du ønsker informasjon om tilskuddsordningene eller . Av forskrift om tilskudd til nærings- og miljøtiltak i skogbruket av 4. Skogfond- Utbetaling av skogfond og søknad om tilskudd til grøfting.


Markberedning : av godkjente kostnader. Frist for innlevering av bilag til Næringsetaten . Skogeier er ansvarlig for bærekraftig forvaltning jfr. Det gir grunnlag for statlig tilskudd.


PEFC- skogstandard kravpunkt 1. Kommunen fastsetter etter en årlig statlig tildeling tilskudd til ulike skogkulturtiltak (planting, ungskogpleie ). Fylkesmannen fastsetter tilskudd til skogsvegbygging . Kostnader og offentlige tilskudd til skogkultur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg