tirsdag 26. desember 2017

Thuja brun etter planting

Nettet skal ikke taes av - thujaen plantes med nettet. Thujaen kan få solsvie- de er litt brune på en side, og grønne på andre- men vokser det av. Plantene bruker ca 3-uker å gro seg fast – etter det kan de få gjødsel ca . Planting av Thuja er veldig enkelt og rett frem:.


Også mer skyggefulle steder kan gå fint, men på steder med mye skygge vil Thujaen bli brun og ikke så pen. Etter den første måneden kan man gå ned til å vanne en gang i uken, med unntak .

Ser plantene eller hekken din brun ut? For eksempel thuja og barlin i tillegg til rhododendron. Vi har plantet en ny hekk for uker siden ( tuja ) Nå begynner de å bli brune. Vi vet ikke hva som skjer med vår Tuja vi plantet i fjord.


Plantene ble satt i en bøtte med vann før nedplantingen og vi passet på å vanne igjenom sommeren. Generelt så vil jeg aldri anbefale noen å plante vintergrønnt etter st. Men noen som vet om man bør klippe bort brune kvister med en . Førstrehjelp til Brune Tujaer innlegg 26.

Flere resultater fra forum. Gode råd: Thuja - Hekkplanter. Etter planting vanner du daglig eller hverandre dag de første dager. Dette ser ut som frostskader på plantene som blir brune ut på våren, mens dette egentlig . Beste klippetidspunkt er på våren etter at telen går ut av bakken til.


Det ser ut som det er frostskader på plantene når våren kommer og plantene blir brune , . Planteavstand for tuja i hekk er 5-meter, men mange planter. Før og etter : Til venstre ser du tujahekken før gartneren har klippet. Veldig mange tujahekker blir brune og stygge allerede første året. For å få en tett, grønn vegg, må du også begynne å beskjære på sidene med en gang etter planting. Vi har spurt ekspertene om plantene kan reddes.


INGEN KUR: Årets mars måned ble for tøff for mang en tuja. Nå er jeg ikke akkurat noen gartner, men når man planter thuja så er de jo. Det blir noe annet der som man henter så store busker med små rotsystemer og setter på stormen rett etter plantingen. Den kommer til å bli stygg - brun og kjip.


Vi plantet nye thujaplanter brabant i str 140cm ca. I de ukene etter plantingen har vi vannet plantene godt.

Har også vannet noen ganger etter planting men ikke så mye for det har regnet endel. Nå er alle tujaene brune nederst og oppover, men fine . De vintergrønne plantene kan rett og slett tørke ut og få brunsvidde greiner. Blogginnlegget forsetter etter annonsen. Thuja , Microbiota, eføy og einer er eksempler på noen vintergrønne planter som trenger litt ekstra omsorg . Når det gjelder temperatur er det i dag slik at de fleste plantene man får kjøpt er.


Dette viser seg gjerne ved at den yttereste delen av grenene visner og blir brune. Thuja , sypresser, rhododendron, laurbærhegg og pieris er typiske eksempler. I noen tilfeller er det nok å tråkke på jorda rundt planten, gir bakken etter og . Hekken er nemlig brun inni og det er lite sannsynlig at det bryter nye skudd fra . Vi har kjøpt noen Thuja Barbarant-planter som vi i første omgang. Problemet er bare at etter ca en sesong nå, så har de fleste thujaene blitt veldig gule. THUJA MED BRUNE KVISTER OG TOPPER.


Du må nok følge opp med å tråkke etter , gi den mengde vann plantene trenger og selvfølgelig dekke for vårsol . Når du er vel hjemme med plantene så må du plante den godt og vanne. Det kan gå bra, ekspertene strides litt om tuja bryter fra brun ved som det . Han snakker om de døde plantene i hagen sin etter årets vinter og vår, som har. Rese teller visne thuja -hekkeplanter, 5–svære busker, flere. Selv om vekstene har blitt brune først nå på våren, kan skadene ha skjedd .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg