torsdag 14. desember 2017

Næringsinnhold torsk

Sjømat inneholder nesten alle de sentrale næringsstoffene som kroppen trenger. Torsk er spesielt rik på: Protein, som bygger og vedlikeholder . Mager fisk som torsk inneholder utrolig mye proteiner. Innhold av energi og næringsstoffer i Torsk , lettsaltet, kokt. Matvaretabellen - liste over næringsinnhold for valgte matvarer .

Spiselig del, 7 , 30 Rimestad AH og Pharo . Næringsstoff, Mengde, Enhet, Ref. Kalorier og allergener i Kokt torsk med fullt næringsinnhold fra Matoppskrift. Rask oversikt over næringsinnhold , energifordeling og pris på oppskriften . Torsk , i skiver, rå Med næringsinnhold , forslag til oppskrifter og informasjon.


Torsks næringsinnhold og næringsinformasjon. Torskerogn og torskelever – næringsinnhold og helsefordeler.

Strøm- torsken er filetert og pakket . Torsk med purreløksaus, gulrøtter og poteter. Nydelig torskemiddag på en lettvint måte! Vis næringsinnhold og ingredienser . Høy andel fisk hvor det er mest hyse og deretter torsk , kvitlaks og minst sei. Sprøbakt torsk av sammensatte biter filet.


Lettpanert peppernuggets av torsk. Fangstområdet for torsk : Nordøstlige Atlanterhavet, FAO 27. Naturell torskefileter fra MSC-merket fisk. Torsk har hvitt, magert kjøtt, og har lite kcal men mye Omega-og vitamin D. Torskefiletene egner seg godt til å stekes . Server ovnsbakt torsk med villris ved siden av.


Den norske torsken er fisket i Nord-Atlanteren. Mathias Klippfisk av norsk torsk er et sunt og naturlig produkt fra havet rundt Norge og er. Kjøp Norway Seafoods Torsk Blokk 4g og alt annet av dagligvarer billig på nett!


Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.

Dette er en smakfull og enkel fiskemiddag med torsk og bacalaogrønnsaker. Bli gullmedlem og få ekstra informasjon om næringsinnholdet i våre oppskrifter. Lofotburger med torsk og sei inneholder fisk, hvorav torsk og sei.


Fiskeburgeren har en oval form. Pr 1g: Energi  5kJ . Karbohydrater: g med 1. Fisk og annen sjømat har et høyt innhold av mange næringsstoffer, og er en god kilde for både proteiner, flerumettede marine n-3-fettsyrene, vitamin vitamin . Opplysningen til testene hentes fra deklarert næringsinnhold og ingredienslisten på forpakninger vi. Kokos- og currypanne med torsk.


Tunfisk i stedet for torsk eller sei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg