onsdag 20. desember 2017

Sanatorijos druskininkuose kainos

Užsisakykite dabar ir gaukite nuolaidą. Eglės” sanatorija – tai gilias gydymo tradicijas puoselėjantis gydymo ir reabilitacijos centras su. Daugiau nei ha teritorijoje išsidėstę daugiaaukščiai miegamieji korpusai “Žilvinas” ir “Eglė” bei sanatorijos gydykla.


Druskininkai , Eglės sanatorija Druskininkai. Baseino ir pirčių kompleksas.

Gå til Kaina ir informacija apie numerį - Kompensuojame kainų skirtumą. Procedūros pavadinimas, Kaina su gydytojo paskyrimu EUR. Kaina gyvenant kambaryje vienam, Papildoma lova, Kambario kaina. Dvivietis, trijų kambarių numeris . Apie pakitusią kainą klientus informavome „Eglės“ sanatorijos tinklapyje, taip pat.


Man patiko, tikrai gera sanatorija , pirkau Egles sanatorija druskininkuose is . Vis dėlto, jų procedūros ir itin žemos šios sanatorijos kainos man.

Gydomųjų programų kainos ( kaina žmogui, vienai parai). Gydomosios programos kaina ( kaina žmogui, vienai parai) . Papildomai išskirtinės kainos maitinimui, masažams ir kitoms pramogoms. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl.


Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite . Tulpės“ sanatorija sulaukė ypatingo svečio – sanatorijoje lankėsi LR Seimo Pirmininkas Viktoras Pranckietis, kurį lydėjo Birštono . Sanatorijos Lietuvoje garsėja paslaugų kokybe ir prieinama kaina. Neturint gydytojo paskyrimo, paslaugos papildomai apmokestinamos PVM. Kaip ir visur, yra giriančių Eglės sanatoriją dėl gerų kainų , gausybės procedūrų ar čia dirbančių specialistų, . Reabilitacinio gydymo kaina parai asmeniui – 3Eur.


Tai viena geriausių ir moderniausių Baltarusijos sanatorijų kainos ir kokybės santykiu. Medicininės reabilitacijos . Darbas druskininku sanatorijose. Poilsis druskininkuose egle.

Beabejo, turime ir šeimoms draugiškų pasiūlymų, kurių kainos jus labai nudžiugins. Apgyvendinimo kaina su pusryčiais. AB Birštono sanatorija Versmė, sanatorinis gydymas ir poilsis. Kurorto mokestis į kainą jau įskaičiuotas.


Kaina 30min masažas -Eur, min-Eur. Perkant masažų kursą taikomos nuolaidos. Buvom, šiaip viskas labai patiko, tik jei važiuojate su plaučių ligom (ar astma), tai labai dideli kambariai- kaip salės vietų ir dar pakankamai . EUR (apgyvendinimas, maitinimas, gydymo programa).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg