torsdag 21. desember 2017

Snøfres traktor landbruk

Den vil jo og medføre at en mindre traktor klarer å dra denne fresen,uten at det. Kan noen tipse meg om hvilken snøfres jeg bør bruke? Hvor høy er en traktor :p innlegg 5. Maskinførerbevis for å kjøre med snøfreser og.


Nå må alle som bruker gult varsellys på traktorer og.

Flere resultater fra gardsdrift. Snøfreser til traktor selges - Rubrikk. Dagfinn San markeds- og kategorileder på traktor og redskap i Felleskjøpet Agri.


Ryggende snøfres for små og mellomstore traktorer. Innmatingsskrue som skjærer gjennom alle typer snø, også hardpakket. Kjøp i dag hos oss i Kellfri. Fresen er utstyrt med Tokvams velutprøvde system med løse innmatervinger, avlangt hull for toppstag som gir flyt i .

Snerydning med store traktorer for snevagten - Duration: 1:41. I stedet for kantvinge kan Igland sideforskyve snøfresen med centimeter. Etter en vellykket testkjøring sist vinter er den i år klar for markedet.


Den vanligste typen snøfreser for traktor er en såkalt V-fres. Passer traktorer fra 20hk og oppover. Leveres komplett med aksling. Traktor : Traktor under 1hk kr per time. Motor - GX 1KArbeidsbredde - cm.


Tilhenger: Dalen tilhenger for 2-hjuls traktorer , modell G52. En av våre selgere hadde svært stor tro på dette produktet, et storsekkstativ for landbruk og fiskeoppdrett. Sandberg Maskin i Heggenes tilbyr ulike oppdrag innan landbruk og. Med traktor , snøfreser og sandstrøer, tar vi på oss brøyting og strøing i Øystre Slidre . Produsent brosjyrer, klikk på bildet for å åpne nytt vindu.


A-K maskiner er landets ledende private leverandør av maskiner og redskaper til landbruks - og anleggsbransjen med over salgs- og servicepunkter. AGT traktor kan levers med landbruks dekk - gress dekk - industri dekk, med bredeste dekk montering. AGT 8med vendbar føreplass og Cerruti snøfres.

Vår erfaring, kunnskap og . Med Tellefsdal-ploger og Fendt- traktorer er Stig Storsveen og Ole-Aleksander Sæther i Entreprenør Kjetil Walle AS i Nordre Land godt skodd … Les Mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg