mandag 18. desember 2017

Stålnetting mot mus

Rustfritt stålnett - ideelt for å ekskludere mus , rotter og fugl for eksempel rundt piper og. Galvanisert stålnett for for tetting av sprekker og hulrom mot skadedyr. Felleskjøpet nettbutikk - Trådduk.


Myggnetting og netting høres lurt ut. Metallnett: å tette hull slik at rotter og mus ikke kommer inn.

Vevd netting i rustfritt stål, AISI 3Mesh No. Hvordan forebygge huset mot rotter og mus ? Ta en tur rundt huset og sjekk om det har dukket opp noen mistenkelige hull. Blant annet går det an å bruke netting , eller en spesialblanding av plast og stålull ,. Det er viktig at det ikke er sprekker i . Lær hvordan du kan forhindre mus med tips om hvordan du kan sikre huset eller.


Takgesimser - reparer skadet tak og bruk netting for å tette eventuelle hull.

Mus er god klatrere og søker gjerne til loft. Ha netting for ventiler og åpninger. Sørg for at tettingen ikke er i materialer musene kan gnage . Har du en åpning litt større enn dette kronestykket, vil både mus og rotter finne veien inn. Tett derfor alle åpninger med stålnetting , anbefaler . Mus trenger ikke mer enn en 6-7-millimeters åpning for å ta seg inn i hytta. Hvis vi kikker nøye etter,.


Større åpninger kan sikres med netting. Mye kan gjøres for å forebygge at mus og rotter kommer seg inn i hjemmet. Når rotter og mus trekker mot boligen din er det først og fremst fordi du gir dem tilgang. Sjekk at alle ventilasjonsluker har rottesikker netting. Sjekkpunkter for å forebygge mot rotter og mus.


Sett finmasket netting over hull, ventiler og eventuelle kjellervinduer. Pass på at det ikke er hull. Når dagene blir kortere og kaldere, trekker mus og rotter inn der det er mulig.

Alle giftstoffer som brukes mot gnagere eller insekter reguleres av EU. Har du tettet huset med netting kommer ikke musa seg ut, og dør i møbler . Slik sikrer du boligen mot rotter og mus. Sommeren er tiden for å tette hytta og huset til vinteren, så musene ikke. Forebyggende tiltak mot mus handler først og fremst om å tette .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg