mandag 11. desember 2017

Vaskerobot parkett

Vaskeresultatet synes vi er absolutt godkjent. Nesten lydløs og vasker rent på baderom(flis) og kjøkkengulv ( parkett ). Test av vaskerobot : Scooba 450. Med tanke på at vi i Norge stort sett har tregulv, som parkett , . Den legger igjen mye mindre vann enn Scooba.

Braava bruker jeg på parkettgulv. Vurderer vaskerobot (ikke støvsuger, men vask)- og på IRobot. Jeg elsker min vaskerobot. Noen andre som har vaskerobot her, eller som har noen anbefalinger?


Men hvilket gulv tåler litt. Vi har testet den på steingulv, vinyl, parkett , glass(!) og grove tregulv uten . Er det noen av dere som har erfaring med vaskerobot ? Kan det bli vannsøl, med tanke på beskyttelse av parketten ?

Den kan brukes på gulvbelegg og fliser, men ikke på parkett. Den tolererer kun lette høydeforskjeller før den sier ifra, noe som gjør at den feks . Vaskerobot med smart 3-stegs rengjøringssystem! Den vasker, skrubber og suger . Brukes både til tørr- og våtmopping av gulvene. Dersom en vaskerobot er litt utenfor budsjettet ditt, finnes det.


Roboten skal i følge reklamen fungere like godt på parkett , fliser og . På harde gulv som parkett , laminat og fliser støvsuger Scout RXbra, men på tette persiske tepper og lodne tepper sliter den mer, og resultatet blir mer variert. Denne lille saken holder gulvene dine rene. Vi har lenge tenkt på om vi skulle gå til innkjøp av en vaskerobot.


Lite vannforbruk gjør også at den egner seg godt for parkettgulv som det . Genialt med støvsuger og vaskerobot. Evo DirtDevil som kan brukes på parkett med god samvittighet, . Dette er en vaskerobot som effektivt vasker din idrettshall mens du kan bruke dine ressurser på . Handle enkelt her i vår nettbutikk med klikkhent, eller få produktene levert hjem. Parkett sterke merkevareleverandører.

Kvaliteten, valgmulighetene og de . Robo 4 bassengrobot for gulv og. Prøver en vaskerobot , fin på flis og harde gulv. Ikke så bra på parkett da vannet kan ødelegge parketten. Håndterer alle typer gulv, inkludert parkett , teppe, linoleum og fliser. Perfekt for deg som har katt.


Forhandler av kjøkken, baderomsmøbler, garderober og parkett. Velg mellom våtmopping, fuktig . Denna kompakta robot ger dig möjlighet att våtmoppa, torrmoppa . Feebot hat støvsensorer, så ingenting støv overses. Der er installeret en Stair .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg