søndag 17. desember 2017

Kjerringråd mot flått

Kjøpe midler mot flått på apoteket. Gjøre våre egne undersøkelser. Vi har lest mye om flåtten og funnet ut . SIDE2): Etter mange flåttrike år, kan vi sannsynligvis se mot en sommer uten spesielt mye flått.


Slik beskytter du deg mot flåttbitt.

Dyrlege Ingeborg Bech hos Hønefoss Dyrehospital har sin egen spesielle metode for å fjerne flått. Ta pekefingeren og press den forsiktig mot kroppen på flåtten. Deretter roterer du flåtten med fin. Trenger du kjerringråd , tips og hjelp om flått , så finner du det her. Har katter som fikk sine første flått i går.


Er det noen som har et bra tips mot slikt utøy. Det jeg var ute etter var noen kjerringråd ang flått. Dette er veterinærens beste tips mot flått.

Mange benytter også ulike kjerringråd mot flåtten. Et kjerringråd veterinæren anbefaler er å gi . Det jeg gjør er rett og slett å ta tak med fingrene og vrir flåtten litt mot. Kjerringråd og helsekost i kampen mot flått kan føre til forgiftning. Bruk insektmidler beregnet til bruk mot flått på klær (spesielt benklær) og på bare hudområder. Dette reduserer antall flått som fester seg.


Darling får behandling mot flåttfamilien som har bosatt seg i ørene hennes. Det er heller ikke snakk om bare en flått eller to man enkelt kan plukke vekk, . Det var så mye flått i området vi testet, at skolen nedla forbud mot å dra på. Ekspertene advarte mot å bruke shorts og sandaler i gress og buskas,. Flått (skogflått) er en liten mid som suger blod fra mennesker og dyr.


En veterinær kan forskrive forebyggende medisin mot flått hos hunder og katter. I dag opplevde jeg min første flått ved at jeg kjente at det klødde litt bak på. Men hvitløk er et kjerringråd som funker meget godt mot flått. Det betyr lite om noen rester av flåttens biteredskaper blir sittende igjen i huden. Du vil helst ikke bli bitt av flått eller få borreliose i sommer.


Så her er tre tips til hvordan du kan unngå å bli bitt av flått.

Og mot flått så bruker noen venner av oss samme oppskriften bare at de hadde . Det er flust av flått langs Norges kyst på sommerhalvåret, men det finnes tiltak. Personer som bor i risikoområder bør vurdere å få vaksine mot viruset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg