torsdag 14. desember 2017

Flåttfjerner katt

Våre hunder og katter ferdes ofte utenfor stier, og er derfor yndede ofre for flåttbitt. For fjerning av flått på en sikker måte. Bør alltid medbringes på tur, svært enkel og sikker i bruk.


Også velegnet til å fjerne torner, splinter og andre . Den sikreste og enkleste måten å fjerne flott hos mennesker og dyr.

Flåtten bør fjernes raskest mulig med en flåttfjerner , pinsett eller til nøds. Også katter og hunder kan bli syke av flåttbitt, og flåtten bør fjernes i løpet av et døgn . Praktisk flåttfjerner som gjør det enkelt å få ut hele flåtten. Flåttpinsetten festes rundt flåttens hode, så langt ned ved dyrets hud som mulig, og vr.


Anbefales av dyrleger og vetrinærer. Flått som har festet seg på huden må fjernes så raskt som mulig for å redusere risikoen for . Flåttkontroll er et effektivt flåttmiddel som inneholder Permetrin.

Metoden vil fjerne flått og redusere risiko for Borreliose. Pinsett som gjør det enkelt å fjerne flått fra både mennesker og dyr. Et helt uunværelig redskap for effektiv og trygg fjerning av flått. Brett evt pels til side og hook den skrå enden mellom flåttens hode og huden. Brekkjern, i grønn plast.


Sjekk også hunder og katter som beveger seg i flåttområder. Bruk en vanlig pinsett eller en flåttfjerner som du får kjøpt på apoteket. For dager siden - Kun brukt gang på en katt. Den er som ny, ingen skader. Et veldig flott og enkelt redskap for fjerning av flått.


Kan brukes på hunder, katter , hester og mennesker. O`Tom flått-fjerner tar bort flåtten effektivt og smertefritt uten å klemme flåtten . Akkurat nå kr 50igjen til fri frakt! Trixie flåttfjerner krok (cm).


Dels for at katten skal slippe flått, men også for å unngå at katten tar med seg flåtten inn.

Hjemlevering på døren på 2-dager (pluss 1-dager hvis du har landpostbud). Enkel og praktisk flåttplukker. Handle enkelt og trygt fra Animail! Lagerstatus : Lurer du på noe . Unikt utvalg til hund og katt.


Distributør av en rekke merkevarer, bl. Chris Christensen, Vellus og Harley Davidson. Kom med bu men kun seriøse henvendelser. Fjerner flåtten på en rask og enkel.


Jordens mest lett tilgjengelige flåttfjerner ! Den flate formen gjør den lett å bruke og å oppbevare i lommen sammen med nøklene. Eller hvorfor ikke henge den på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg