tirsdag 12. desember 2017

Tragant apotek

Indisk tragant pulver 20g. Fortykningsmiddel til bruk i matlaging. Oppgitte priser gjelder i nettbutikken. Sjekk lagerstatus i våre apotek.


Sveller kraftig i vann og brukes som klebnings- og fortykningsmiddel.

Brukes til blant annet marsipan, kransekake og. På boksen står det indinsk tragant ,pulver. Tragant gir en seigere masse.


Sterculia gum ;) og ja, det er lite . Eventuelt litt likør, konjakk eller annen smakstilsetning. Først skålder du mandlene. Marsipanen kan farges i alle mulige farger og igjen anbefaler jeg . Lurer på om alle disse kan brukes til marsipan ?

Og må peppermyntedråper kjøpes på apotek , eller finnes det andre plasser? På myTaste vil du finne oppskrifter for tragant samt tusenvis av lignende oppskrifter. Lag peppermyntekonfekt på en, to, tre. Dersom du ikke har peppermynteolje og tragant , kan du legge turen innom et apotek først.


Til denne oppskriften trenger du: 5g Skoldede tørre mandler. Lurer du på hva dette er når du finner det i oppskrifter? Vi kan hjelpe deg på Apotek Galleriet.


Vi har vanligvis disse kjemikaliene på lager. Brukes i konfekt, og gjerne sammen med peppermyntedråper. Bland inn tragant og elt inn eggehvite og litt vin eller likør til en smidig masse. Når det står mandelmel i oppskriftene, er det avfetta mandelmel som er brukt. Ellers er det malte mandler som . Bruk ekstra Fibersirup Clear, og litt mindre Tagatesse.


Okipan tragant butaroma tempo gele. Du får kjøpt tragant på apoteket. Blir marsipanen tørr, kan man kna inn noen dråper matolje.

Glass til oppbevaring av råvarer til fremstilling av legemidler i apotek. Kjøpt et glass med malt indisk tragant på apoteket. På apotek får du også tak i tragant , som tilsettes for at mintfyllet skal bli litt fastere og smidigere i konsistensen. Oppskrift og foto: Kristine .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg