mandag 25. desember 2017

Rensing etter brann

Etter en brannskade kan det se ille ut for skadelidte, med sot og lukt i boligen, men. Der skaden krever tiltak utover vask, rens og luktfjerning har vi håndverkere . Når det handler om skadebegrensning etter brannskader er dette litt ekstra. Dette gjelder for eksempel vask og rensing av tøy, rensing og . Under en brann utvikles det synlig og usynlig røyk.

Denne utføres kort tid etter brannen, gjerne kun timer etter brannen er slukket. En leilighet jeg har har blitt brannskadet. Jeg har fra en tidligere episode fått et bad renset og malt etter brann i vaskemaskin. Fuktig materiale etter brannslukkingen (og ofte lekkasjer fra rør som springer,).


Lukten forsøkes fjernet med vasking, kjemisk rensing og evt ozonbehandling. Brannskader oppleves ofte som dramatiske, og selv små branner kan gi omfattende skader på både bygning og løsøre. Følgeskader etter brann krever .

Noen skader, som for eksempel sjokk, kan oppstå i etterkant av brannen. Hvis du er bekymret for egen eller andres helsetilstand etter en brann , ta kontakt med . Etter vannlekkasjer og brann vil det kunne utvikle seg sopp og andre mikroorganismer, oppstå sot. Etter en inspeksjon kan vi raskt starte arbeidet med sanering, luktfjerning og evt. Tørking og rens etter brann.


Slukking med vann fører til . Kloridmålinger anbefales utført ved alle brannskader ,. Rens av teknisk utstyr og innstallasjoner . Fjerne sot etter brann , og fjerne brann og røyklukt. Hvordan fjerne brannlukt. Problemer med sot, røyk eller brannskade ? Vannlig såpe(Zalo funker på alt) kan jo gjøre underverker. Det vasket jeg med etter en liten brann en gang.


Har en del dyre klær som har vært i samme leilighet som brann. Noen er dyre og spesielt ullgensere ønsker jeg tips til .

Rens kjelen godt med varmt vann når du tømmer ut blandingen. KRAGERØ: Et renseanlegg begynte å brenne i Kilsveien søndag formiddag. NEDSTØVET: Slik så det ut etter at noen hadde gått amok med et pulverapparat i denne. PULVERISERT: Hele denne leiligheten var dekket av brannpulver etter et uhell med slokkeapparatet.


Måtte rense hele leiligheten. I slike tilfelle er man liberal med bronkoskopi for å rense luftveiene og evt. Antibiotika haster som regel ikke, og gis først etter at bakteriologi er sikret. Alt av tøy pakkes ned og sendes til rens.


Innvendig rens etter brann. Det spesielle her var at bilen skulle angivelig ha vært renset før men lukta var .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg