onsdag 27. desember 2017

Hvordan skrape grusvei

Hva er å anbefale av skraper til utbedring av gårdsvei i grus? Er plaget med mye hull pga mye nedbør. Noe som er å anbefale her, finnest det . Brøyting av hyttevei - la være en såle eller skrape.


Flere resultater fra gardsdrift.

Kanskje kan en bonde i nærheten ha traktor med egnet skrape. Grusveier blir forøvrig også glatte om vinteren, like glatt som asfalt. Oppbygging av grusvei i hagen. Alt som råtner bør hvertfall bort, så skrap av torva.


Hvordan bør denne grusveien bygges opp? Få tilbud fra flere leverandører fra Sandefjord. Grusveg må vedlikeholdes med skraping , støvbinding og lapping av huller.


En grusvei kan være like god å kjøre på som asfaltveg!

I mange tilfeller skyldes. Les mer på vår svenske side: link. Les PDF om CW-sprederen: link.


Våre veiskraper er laget for å gjøre det enkelt for deg å holde dine grusveier i . Ja ,det er ikke størrelsen som er viktigst,men hvordan redskapen brukes,sa jenta. I tillegg, har det først dannet seg hjulspor og is-huller i grusveien fra bilkjøring og. Kan jeg feks måke med den og skrape veien med den, eller er den kun. Jeg liker virkelig hvordan disse MF-traktorene ser ut, og spesielt 35. Alternativ er å kun skrape veien, eventuelt å få denne fullstendig . Privat grusvei utenfor gårdsplass har fått dype sprekker etter regnvær og trenger å fylles på med grus og skrapes.


Den ene metoden er å benytte en standard traktorskrape med tilstrekkelig. Videoen viser hvordan Dustex kan brukes som støvbinding,. Moderne modell vegskrape med kraftigere rammeverk og hjul. Grusveien mellom Brekkeveien og Granveien har store hull etter vinteren.


Kommentar fra kommunen: Takk for henvendelsen. Veiskrape er et redskap som brukes på grusveier for å jevne ut hjulspor, vaskebrett og huller i veibanen med. Om vinteren kan de brukes for å gjøre kjørebanen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg