torsdag 28. desember 2017

Soppstuing med fløte og bacon

Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er nydelig tilbehør til både biff, vilt, lam og fugl. Har du en god soppstuing er det nesten unødvendig å lage annen . Denne soppstuingen er nydelig til både vilt, fugl og biff. Slå over fløte og tilsett timian eller bergmynte. Tilsett timian, persille og gressløk, og hell på fløte.


Smak til med salt og pepper.

Husk at baconet er med på å salte stuingen. Løk- og soppstuing - Dette tilbehøret passer til alt! La det koke til det tykner, ca minutter. Har du funnet sopp i skogen – eller i butikken?


Lag en soppstuing med fløte , hvitløk og persille! Veldig godt til biff, lam og vilt. Kyllingbryst er filetene med skinn på, og vel så smakfulle. Du kan selvfølgelig bruke kyllingfilet.


Og du, om du tilsetter mindre fløte , så får du en snaddergod soppstuing til.

Ha så løk og bacon oppi med soppen igjen, og tilsett fløten , . Min favoritt med dette tilbehøret er foreløbig å bruke soppstuingen sammen. Cherry tomater, ca stykk. Fløten må kokes litt mer inn. Jeg pleier å bruke sjampinjong, men du kan bruke hvilken . Reinsdyrbiff med kremet soppstuing 3g.


Soppstuing med løk er perfekt som tilbehør til forskjellige varianter av. Skrell og del løk i båter. Stek sopp og løk gyllen i en panne med smør. La sausen koke litt inn,. Stek så sopp, løk, purreløk og bacon i smør.


Når det har surret en stund kan du tilsette salt, pepper og kremfløte til du får en god stuing. Del opp og stek bacon , ta det av før det blir helt sprøtt og sett til side i en. Tilsett godt med nykvernet svart pepper, kremfløte og soya, og la det . Soyasaus eller sukkerkullør.


Så har du den oppi en kaserolle, tilsetter fløte og så er den ferdig… Ja også må du ha i litt salt og pepper, og kanskje litt bacon og løk. Jeg klipper dem i små biter med saks når .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg