fredag 15. desember 2017

Pulsoksymeter

En flott måte å følge egen lungesykdom eller forbedre . Liten, lett og bærbar enhet. Fraktfri vare - bestill her. Kjøp et enkelt og brukervennlig pulsoksymeter til hjemmebruk her på TestSmart. Et pulsoksymeter er i utgangspunktet en oksygenmåler til .

Oksymeteret er laget for . Utech fingerpulsokymeter for barn og voksne. Rask og enkel sjekk av puls og oksygenmetning. Se vår guide til valg av den pulsoksymeteren som passer til nettopp dine behov. Pulsoksymeter finger Utech Utech. Spectrohåndholdt digitalt pulsoksymeter fra BCI, Smiths Medical for spotsjekking.


I displayet vises SpOog puls. Det vises også bargraf for puls- og .

Spectrohåndholdt digitalt pulsoksymeter fra BCI, Smiths Medical for spotsjekking. Måler den arterielle oksygenmetningen i blodet samt pulsen ved at en finger . TFT fargedisplay med visning av SpO puls og pulsbølge. Programmerbare alarmer for SpO puls m. Ferno pulsoksymeter fra Spiracle er en pålitelig og rask spot-on pulsoksymeter. Ekstremt lett å bruke, og den praktiske størrelsen gjør den er lett tilgjengelig. Finger pulsoksymeter for å overvåke puls oksygenmetning og puls.


Medisinsk og sykepleier utstyr til privat personer, sykehjem, sykehus og andre institusjoner. Flere studier tyder på at pulsoksymeter brukt i nyfødtperioden kan. Måler oksygenmetningen i blodet, samt puls, ved hjelp av en infrarødsensor montert i et fingerklips. Lite, kompakt og ikke minst robust pulsoksimeter i den velkjente NONIN-kvaliteten.


Vi har et bredt utvalg av pulsoksymetre. Vårt utvalg består av høy kvalitet i ulike prisklasser. Vårt trådløse pulsoksymeter , også kalt oksygenmåler, er en enkel og pålitelig metode for rask kontroll av oksygenmetning i blodet (SpO2) og puls (BPM).


Den brukes til å overvåke hjertefrekvensen og å detektere luftveisproblemer. Be the first to review this product. UTSTYR STAVANGER UNIVERSITETSSJUKEHUS HELSE STAVANGER HF BARNEKLINIKKEN 3D.

Leter du etter billige Overvåking og testing på nett? Det finnes ingen produkter som passer utvalget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg