onsdag 1. juli 2015

Er klatrehortensia giftig

Jeg tror mange med meg er enig i at klatrehortensia kan være den perfekte klatreplanten? En klatreplante som dekker, klatrer, skjuler og kryper . Hortensia (Hydrangea hortensis) er en giftig plante med irriterende plantesaft. Når den først etablerer seg og kommer i vekst, dukker de flotte skjermblomstene opp.


De fleste planter er ikke dødelige, men en stor del av dem kan føre til ubehag og irritasjon hvis barnet spiser på dem. Det beste er å unngå de giftige plantene i .

Ser ikke ut til at den er giftig ? Med tre katter i hus selv, og alle de andre i nabolaget, vil jeg ikke forgifte noen pelsdotter. Blomster til skyggested med. Flere resultater fra forum. Andre planter på lista er ikke nødvendigvis så farlige, men kan gi irritasjoner og . Klematis, klatrehortensia eller Akebia, jeg har hørt at de også er giftige ? Ikke stol på nettsider som denne. Mange af de helt almindelige haveblomster og -planter er giftige for dit barn - se listen over de otte mest almindelige her Foto: Polfoto.


Her er så en - helt sikkert ufuldstændig - liste over planter man skal gå mere eller mindre langt udenom som katteejer - for det er ikke sikkert katten gør det ;-).

Der er frodighed for alle pengene med en klatrehortensia. Klatrehortensia er en fantastisk slyngplante, som burde plantes langt mere, end tilfældet er i dag. Disse giftige planter er lette at forveksle med spiselige. Katter liker ikke bare gress - de tygger også gjerne på andre planter hvis de får muligheten til det. Noen planter er så giftige for katten at den . Mangler: klatrehortensia Klatreblomst : Bygg.


Har du små barn skal du ikke kjøpe den som får røde bær, da de er giftige. Her kan du lese om bruk og stell av klatrehortensia og hva du bør tenke gjennom før du planter den inn mot husveggen. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Jeg har skrevet om klatrehortensia i dette blogginnlegget, og det er klart – helt bra er. Kaprifolen får oransje bær om høsten som er litt giftige.


Med hund i huset er det en hel del ting som går fra å være ufarlig til å bli giftig , eller i verste fall potensielt dødelig. Ved å gå gjennom kjøkken og bad og rydde . Bufret Oversett denne siden 7. Vi viser deg hvilke planter og blomster som er giftige og som du burde holde unna kjæledyret ditt. I sin høyre hånd holder han en rød fluesopp, som er giftig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg