onsdag 1. juli 2015

Hultafors målebånd

En teknikk som gir en presisjon som gjør at vi kan oppnå EU Klasse I på både korte . Trykk på linkene under og lær mer om våre nye målebånd. Langt Målebånd Glassfiber CC F . Sammen med god ergonomi, smarte funksjoner og god holdbarhet trenger ikke . Med smart belteholder og gummidetaljer som beskytter målebåndet. Kapselen er slitesterk og kan håndteres med en hånd.

Hultafors meter kort målebånd i stål gradert i millimeter. Beskyttende gummiinnlegg på utsatte deler av ABS-kapselen. Robust målebånd med ergonomisk grep. Båndmål pr meter klasse millimeter gradering hultafors. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Gult solid stålmålebån med tykk nylonmantel for å bli ekstra solid. Typegodkjent i henhold til EU klasse I. Slagfast ABS ramme med beskyttende .

Målebånd med unikt enhåndsgrep for optimal håndtering tilpasset husets størrelse. Hvitt stålmålebån gradering trykket med svært eksakt blekkstråleteknikk, . Nå lanseres en ny egenskap som forenkler håndverkeres . Gult stålbånd med matt overflate for refleksfri avlesing. Med gult mattlakkert stålbånd med meget presisjonssikker blekkstråleteknikk. I kapsel av ABS-plast med plan underside for innvendig måling. Mindre feil, bedre resultat.


Det er viktig å få så riktige mål som mulig for å unngå feil. Lagerstatus: 1-på lager. Sammenlign priser og læs anmeldelser af hultafors målebånd Håndværktøj.


Klik her og find den bedste pris nu! Forbrukerrådet har testet målebånd med pris fra til 3kroner. LUNA HULTAFORS MÅLEBÅND STÅL CC 10M. Det har fått CC-gradering på baksiden.


Målebåndet skal være robust og spesielt utformet for å takle stor belastning. Det ergonomiske designet, med gummibelagt brems og . Legg til ønskelisten loading.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg