torsdag 30. april 2015

Dekkpapp obs

Obs Bygg er størst og best på maling og tilbyr til og med salg av maling i nettbutikken! Bufret Lignende Parkett eller laminat? Hva slags gulv skal du velge?


Vurderer du nytt gulv, men er i tvil om hva du skal velge? Her er guiden som hjelper deg.

Pris (synkende), Mest besøkt. Kraftig dekkpapp for å beskytte gulvet mot søle og lettere slitasje mens rommet ferdigstilles med maling, tapetsering osv. Det lønner seg å tenke stort og gjøre alle innkjøpene på ett sted. Slik får du mer ut av hver handletur. Når Norges eneste hypermarkedkjede med flere av landets . Men vær obs på at den ikke tåler allverdens.


Nå er det Barnas uker hos Coop Obs og vi gleder oss til å gjøre stor stas på de søte små! Hos oss finner du massevis.

Brukes for å hindre skader på det. Hell aldri vann direkte på tregulv. Bruk en klut som er skylt i vann og vridd godt opp. Vær obs på vær og temperatur.


Håndverkerne er i gang som dere kan skimte bak dekkpappen. OBS : postrom bygges ikke i høstsemester slik at Apollo timeplanlegges på vanlig måte. Sv: Spetakkelrandi maler stuen. Dekkfilt istedenfor dekkpapp. Coop Obs ( ), Montér ( ), andre ( ), husker ikke ( ). Du kan også få dekkpapp som er produsert av returpapir, noe som gjør . Tenk på at fargen på skjermen ikke alltid stemmer overens med virkeligheten!


COOP OBS HAR KAFFEMASKINER I ELEKTRONIKKAVDELINGEN! Herdet lakk og maling på treverk og dekkpapp er brennbart avfall. Press luften ut av posen og tape igjen.


Filler, både av tekstil og papir, som er brukt . Kontroller at låsingen har skjed ved å forsiktig løfte opp bordet.

Dekkpapp er nedbrytbar og kan leveres til gjenvinning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg