mandag 27. april 2015

Skogsøks

Bli den første som omtaler dette produktet. Likevel er den liten nok til å . Sammen med kvalitetsstålet som benyttes, . Her finner du først og fremst skogsøkser , klyveøkser og tømringsverktøy. Det finnes også andre, mindre vanlige økser, som kjøttøksen som brukes til matlaging , .

Pris på økser under bildene. Vi har normalt alle øksene på lager Art 410. Sandblåst øksehode som er klarlakkert før montering av hickoryskaft. Skaft med både tre- og metallkile. Beskyttelsesplast på eggen.


Fjellsport Fjellsport, i, Gratis frakt over kr 1. En øks som egner seg til kvisting og trimming, da øksehodet er tynnere enn en vanlig øks. Variant, Minimum bestillingsantall, Enhet, Pris, Kjøp.

Håndlaget kvalitetsøks med eggbeskyttelse av lær. Gir god kraft ved hugging og kvisting. Egner seg meget godt til skogsarbeide som felling av små trær og ikke minst kvisting!


Dette er ei solid øks, med fint polert øksehode og høykvalitets skaft i hickory. Skaftet er montert med trekile og ringkiler. Leveres med eggbeskyttelse. Hvert eksemplar har inn et unikt serienummer innpreget. Skogsøks i ekslusivt design av høykvalitetsmateriale.


Klikk for å se større versjon. Større hode og lengre skaft enn villmarksøksa og gir dermed mer kraft når du hogger. SKJERPING: Sliping må alltid gjøres på våt stein eller files med øksefil.


Den er ikke større enn att den går ned i . Hultafors skogsøks hickory HY20-0. Varetekst: Øyo skogsøks 0. Tagger: Øks skogsøks 900gram ØYO. SKOGSØKS XByggmakker 1. Total lengde: 640mm Bladets lengde: 170mm Vekt: ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg