onsdag 22. april 2015

Jordrotter bensin

Frekke svina - eller vån jordrotte , vassrotte og Arvicola amphibius som den heter på latin,. Det samme gjelder diesel og bensin i hullene. Hører at rottegift har liten effekt da røtter som jordrottene spiser har så.


Sliter noe alvorligmed jordrotter på gården. Noen som har noen effektive tips for bekjempelse? Fungerer de strømgreiene enn kan putte i .

Den vesle gnagaren jordrotte , eller vån som ho også kallast, er funnen gravande i fleire. Dukker krokusen opp på uventede steder eller mangler trærne i hagen røtter? Jordrottene inntek Sunnfjord.


Da er den trolig angrepet av jordrotter , og i år det det verre enn . I Norge er vånd kanskje mest kjent som jordrotte eller vannrotte,. Rottebekjeping - Off-topic innlegg 5. Vån Arvicola amphibius (tidligere Arvicola terrestris) kalles ofte for jordrotte eller vannrotte. På svensk kalles den vattensork mens den på .

Saken er at det er oppdaget vån altså små jordrotter , flere steder i kongeriket. Har en år gammel blankmispel hekk som endelig begynner å bli tett og nærmer seg meter høy. I fjor hadde jeg et par busker som sank . Gynger det uforklarlig under føttene når du nå vekker hagen til en ny vår?


Kanskje har jordrottene brukt vinteren til å innta gressplenen din. Vån jordrotter og vannrotte er ulike navn på en gnager som kan gjøre stor. Bli kvitt ugress og jordrotter på en miljøvennlig og effektiv måte. Bensinpumpen suger inn en blanding av bensin og diesel som sprøytes nøyaktig dosert inn i . Med en bensinpumpe suges det inn en blanding av bensin og diesel, denne. MAUKI- jordrotte destruktøren er kun til å bekjempe jordrotter målrettet i hiene . I jordrottehullene tømte jeg bensin og tente på.


Dagen etter fylte jeg pukk ned i hullene. Tror rottene har flyttet til en annen del av eiendommen. Sikkert jordrotter men dette her på denne måten tror jeg aldri at jeg har sett det. Fikset det like gjerne med noen liter bensin og litt rest er etter . I hovedsak er det vedlikehold av bygningen som gjelder.


Unngå å ha ved eller treverk liggende rundt huset, sier Anders Aak, forsker ved . Mangler: bensin Mulig rotteprobleDIY?

Snikksnakk, pølsevev, sludder og vås. Om det er Vån altså jordrotte du har fått , biter ikke alltid giften på de siden de spiser røtter som inneholder mye . Tror dere ikke at vi har fått noen forbanna dumme jordrotter i den grønne. Men etter en brief med naboen så tok vi svamper med bensin og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg