onsdag 15. april 2015

Plantepotter plast

Velg mellom enkel tynn plast eller våre mer utsmykkede plastvarianter. Krukker og potter til blomster, figurer til hagen, vaser og diverse tilbehør og pynt. Her finder du forskellige potter til udplantning af unge planter samt.


Funktionel Micro Leaf-boks af hård plast og i diskret design til dyrkning af grønne blade . Plante potter i alle størrelser.

Plast potter for enhver smag. Såbrett small i kraftig sort plast , tåler bruk i år etter år. Maxitom jumbo plantepotte med undervanning. Forskellige potter til udplantning af. Av UV-bestandig og frostsikker plast.


UV-stråler og frost, men passer også fint innendørs. Av solid og lett plast , i klassisk form og med diskret overflatestruktur.

Jeg pottet om ikke mindre enn chiliplanter til 2-liters store potter i. Nå er det høysesong for planting i potter og krukker - minihager som mange finner stor stor glede i. Les tipsene fra hageentusiast og pensjonist . Tilgjengelig i butikker. Hammarplast Botanica skål. Skål i 1 resirkulert plast. LOG AS kan fremskaffe de aller fleste typer potter , brett og emballasje – om ikke.


God kvalitet til lave priser. Her finner du artikler om vaser og potter til inspirasjon fra Mester Grønn. Pottebrett plast : Modiform, . Holdbare utepotter i resirkulert plast. Hvis du bruker kompost i potter og kasser, kan det bli et problem at jorden lett pakker seg og blir tett og tung. Til forkultivering og planting.


Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene. Det finnes potter i en rekke materialer og utførelser.

Air-pots, Venti-pots og Root Pouch er potter som gir god lufting av substratet. Urteplanter i potter selger de til gjengjeld for 190kr. Man kan også plante i plast (jeg tenker på avleggerne).


Ikke sløs bort penger på å kjøpe nytt hver vår. Kvalitets potter til hjemmedyrkning, potterne ser nøjagtigt ud som dem du ser på billederne. Produsert i resirkulert PP- plast , cadiumfri farge matrialer. Laget av polypropylene (resirkulert plast ). Alle blomsterkasser og plantepotter i denne serien leveres med Hydroplanter selvanningssystem som bidrar til å . Med krukker og potter giver du ikke kun dine planter et sted at bo, men du har også en enestående mulighe for at give liv og farve til din have.


Materialgjenvunnet plast kan brukes til å produsere stadig flere ulike produkter, som for eksempel rør, plantepotter , plastsekker og klær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg