onsdag 15. april 2015

Måkejager

Repellent som kan brukes mot de flest fuglearter, inkl Fugleskremmere`n Scarem Hawk startkit inneholder: - Scarem Hawk drage - meter teleskop . Alustenger GS-til måkejager. Måkejagere er en effektiv måte å holde måkene borte på. Er du plaget med etsende måkedritt på båt og kalesje?


Gullsweep måkejager har gjennom års utvikling e produktet vi vet holder måkene borte fra båten,. Elektronisk fugleskremsel.

Bli kvitt måleskitten Reduser plagen med fugleekskrementer. Sender ut høyfrekvent lyd i 12. Er effektiv mot de fleste fuglearter . Våren er kommet og med den kom måkene også,kalesjen ser ut som et jorde om våren,gode råd og tips til måkeskremmer som virker motas.


Feste av måkejager på kalesjen innlegg 7. Flere resultater fra baatplassen. Kjent for å være holdbar og. Kalesjefeste til måkejager - Gullsweep GS-7 .

Måkedritt på båten er sterke saker. Svineriet tærer på kalesje, plast og lakkert tre. Båtmagasinet gir deg tips om . Benevnelse, Pakning, Bilde nr.


Slik blir ikke fuglene vant til den, slik de blir av stasjonære skremsler. Wærners Båtbu - Gullsweep har vært på markede i år og har i alle år skremt måker vekk og ungått ødeleggeleser på kalesjer. Dette er et fugleskremsel . Den har to armer med vinger . Det patenterte dreiesystemet er så fintfølende . Oppbevarinsbag for måkejager - Gullsweep GS-P. StopGull måkejager er laget av UV-beskyttet polymer, er svært lett i vekt og starter å rotere ved selv en liten bevegelse i luften.


Vinddriven kraftig propeller som skrämmer bort måsar som smutsar ner och förstör ditt kapell. Fungerar redan vid en lätt bris. Tsg Båt Og Motorservice AS. Trykk for å vise flere1Ingen.


Forventet leveringstid: 2-dager inn til oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg