tirsdag 14. april 2015

Eføy giftig katt

Liljekonvall er veldig giftig for både hunder og katter. Katter liker ikke bare gress - de tygger også gjerne på andre planter hvis de får muligheten til det. Noen planter er så giftige for katten at den . Er det noen som har en oversikt over hvilke planter som er giftige for katter ? Vet det finnes noen sider med en oversikt, men jeg kommer .

Hund og katt får som regel kun lett forgiftning. Eføy inneholder stoffer kalt saponiner som finnes i en del planter og såper. Eføy har irriterende plantesaft , som kan gi svie, magesmerter og oppkast.


De fleste giftige stueplantene er for lengst borte fra butikkhyllene, men du trenger ikke. Bikkjer og katter knasker ofte på stueplanter. Amaryllis, Zamioculcas, Capsicum, Hedera ( eføy ), . Jeg bygger luftegård til mine katter , og har behov for å ha noe som klatrer og forskjønner gitteret.


Enten for at det finnes lett tilgjengelig eller fordi katter tåler det dårlig.

Husk at katter slikker seg selv rene. Dette innlegget ble publisert i Farer for katt , Katt og merket med farer, giftig for katt , katt. Hvis du mistenker at en katt har spist en giftig plante , ta kjæledyret ditt og anlegget ( for identifikasjon ). Mange varianter av eføy er populære som potteplanter.


Blir litt sjokkert siden vi har småbarn, katt og hund. Det samme gjelder vel eføy som selges på en hver coop butikk. Ulike typer eføy , inkludert engelsk og Boston eføy , og misteltein, er giftig for hunder og katter. Inntak av buksbom bush deler fører til oppkast og diaré hos hunder . Får kjæledyret ditt i seg en liten mengde av planten kan det få sår i munnen og problemer med fordøyelsen. Eføy (Hedera helix) er en giftig plante med sterkt irriterende plantesaft.


Kanskje noen kan legge inn en liste over giftige blomster for katter ? Jeg har eføy og en palmeplante i stua. Forgiftet hund eller katt del 1. Eksempel på giftige planter: Eføy , Barlin Påske, – og Pinselilje. Bougainvillea er populær stueplante fra varme strøk, hvor dette blomstrende eviggrønne vintreet kan bli opptil meter høyt.


Det er mange planter som er giftige for dyr.

Dette inkluderer hvitveis, bekkeblom, celandine, malt eføy og snikende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg