onsdag 8. april 2015

Hjemmelaget plantenæring

Naturlig, hjemmelaget gjødsel gir sunne og sterke planter. Med litt kløkt kan du bli selvforsynt med gjødsel til hagen. Om det er gjerrighet eller idealisme er jeg ikke helt sikker på.


Tall viser at vi bruker mer enn 100. Jeg fant denne oppskriften på hjemmelaget neslevann ( plantenæring ) på nrk. Lurer du på hva slags gjødsel du kan bruke for å få plantene til å trives?

Her gir vi deg kjerringråd som får hagen din til å blomstre som aldri . Likevel gir denne typen hjemmelaget gjødning næring til plantene dine på en naturlig måte, takket være det relativt høye nitrogeninnholdet. Denne artikkelen skulle egentlig handle om hvordan du lager hjemmelaget gjødsel av brennesle, som du også kan spise, om det frister mer. Hei, vi har flotte tomatplanter og agurkplanter i drivhuset. Snart kan vi nyte fruktene, men vi har et problem. Vi er usikre på hvor ofte plantene . Mangler: hjemmelaget Enkle tips som gir potteplantene en ny vår!


Bufret Foto: Opplysningskontoret for blomster og planter.

Etter vinteren er stueplantene sultne og tørste. Her er tipsene som gir plantene en ny vår. Organisk gjødsel tilfører både . Gjør din grønne fingre enda grønnere ved å levere dine potteplanter med gjødsel å oppmuntre sunn vekst og økt blomstring. Unngå potensielt skadelige . Ei refererte til en bestemor som gjorde dette i stedet for plantenæring , men ettersom jeg ikke kjenner effekten av det og ikke vet nok om hva . Med disse tipsene fra hageekspertene får du friske og grønne potteplanter. Bananskall , kaffegrut og eggskal.


Når gjødsel tilføres plantene sammen med vann, kommer næringsstoffene raskt i kontakt med røttene – som tar opp både vann og. Fordelen med å bruke organisk gjødsel kontra mineralgjødsel er at man ikke bare tilfører mineraler, men også organisk materiale. Heller også oppi to forskjellige plante næring , etter anbefalt dose.


Framstilling av kunstgjødsel krever store mengder energi. Med naturgjødsel gir vi næring til livet i jorden - ikke bare til plantene. Dette er et viktig prinsipp i . Gi akvarieplantene dine RIKTIG GJØDSEL for bedre vekst! Akvarieplanter trenger skikkelig gjødsling for å kunne vokse, skyte skudd og bli .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg