torsdag 9. april 2015

Yanmar motor norge

Energi, Bygg, Industrielle motorer , Utstyr for drivstoffinnsprøyting, Snøfreser, Others. Forhandlerliste Som importør selger vi ikke til forbrukere. Yanmar sine dieselmotorene kan du . En pålitelig arbeidshest ombord.


Utdanning: Teknisk fagskole, bil og motorteknikk , Teknisk fagskole, maritime.

Kjøpte ny båt med yanmar motor høsten 08. Jeg er en ivrig båtbruker, teknisk intressert, med bakgrunn som maskinst og fritidst båt mekaniker, . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Man kan sammenligne det med komme med en norsk bil til Tysklan man får kjørt ut av den og . Søk yanmar nord- norge troms på kart.


Vi er en bedrift som er spesialisert innen båt og motor service, marine. Sjøvannet, som skal videre inn i motoren for å avkjøle, gjør impelleren myk og villig, men. Motoren som stod i Scand Balticen, var .

C har et halvplanende skrog med senterplassert motor under. Speed) som er en serie med robuste og pålitelige motorer , utviklet og bygget for tøff. Vår viktigste oppgave er å sørge for at båten din har en motor som er i orden, slik at du kan ha en trygg tur. Norges største båtutstyrskjede.


Her kan du lese mer om motorer. Vi har fortsatt gode priser på . Vi tilbyr det meste innen motorsalg , verkstedstjenester, båtutstyr, maling, fiske- og havbruksutstyr og. Vårens motorkampanje for Volvo Penta er nå kommet! De tilbudte meg en ny motor til en tredjedel av ny pris og har hjulpet meg . Legger man til års full garanti og en . Servicetilbudene varierer i de ulike bussene.


De fleste bussene har ekstra god plass for å sikre god komfort. I flere av bussene er det helsepersonell eller en . Ingen generelle feil med motor og automatkasse. Båten leveres med motor ifra til 1Hk.


Egentlig en ubegripelig fart med tanke på båtens relativt lille motor i forhold til.

I vårt sortiment finner du kun høykvalite. Importør av Steyr og Vetus motorer. Verkstedet utfører reparasjoner og service, motorbytte.


En god marinemotor skal sørge for problemfritt vedlikehold og service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg