torsdag 9. april 2015

Strekkmetall sau felleskjøpet

Vinkeljernet er sveist til rammen på sider og festet med bolter til den ene kortende, som muliggjør å skifte kun nytt strekkmetall ved slitasje av strekkmetallet. Vi leverer en rekke standardmål og lager på dine mål om standardmål ikke passer. På ramme kan vi lage helt opp til 1x 3cm. GRINDER OG FÔRING UTSTYR FOR LAMMING REKVISITA SAU 62.


Du har ingen produkter i handlekurven.

Viser 1–av resultater. FK_Landbrukskatalogen_LOW. Underlaget var plastbelagt strekkmetall , og fôring av surfôr i rundballer . Strekkmetall og bløtgjødselhandteringslinje hvor gjødsla på våren . SLAKTERIER: Holte fjørfeslakteri.


Han har difor tre spælsau-vêrar og to Norsk Kvit sau vêrar. Gjøn i Hålandsdalen, med storfe og sau.

Dei valde strekkmetall til golv. Kom innom for en hyggelig. Hun mener det er viktig å ta forholdsregler . Inge Skognes har bygget seg et nytt sauefjøs med plass til sau på. Inne husdyrrommet har sauene både strekkmetall og tregolv i bingene.


Sau - Parasitter og risikovurdering av smittsomme sykdommer. Bringedal har vore salskonsulent og levert foringsautomaten og strekkmetallet. I Norge er det tillatt å ha strekkmetall eller spaltegulv over hele bingen.


Det er Vestlandet og Nord Norge som har flest økologisk sau i Norge. Medlemsblad for Norsk Sau og Geit Nr. Leder Tilsette i NSG Innhold. Felleskjøpet Felleskjøpet år med tilbud GJØDSELKJELLERPORT Kontroll av.


Vi har gjort alt vi kunne for å ikke få flere enn lam pr sau. Sauen som går på talle må oftere klippes kløver på, enn sauer som sliter naturlig på strekkmetall. Kan det tas noen prøver på levende sau som påviser scrapie (Klassisk og Nor )? I sauefjøs har strekkmetall og trespaltegulv vært enerådende i mange år.

Store utstillingar lokaliserast på Felleskjøp - området. Glasgongen før kurslokalet. Lurte på korleis det vil vere for hønene å gå rett på strekkmetallet ? Eit tips er å snakke med nokon som har sau , sauene får gjerne panacur og då kan du sikkert få kjøpe litt.


Du får det på felleskjøpet , pris hugsar eg ikkje. Drenerende gulv til sau - Alternativer til strekkmetall for sau - B-ref. Enkelte områder i Nord -Norge har til dels store problemer med tap av sautil rovdyr.


Vi har en komplett linje med utstyr til sau som gjør at hverdagen kan bli litt enklere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg