torsdag 30. april 2015

Gaupen tilhenger

Sjekk om du kjører lovlig med din henger eller finn ut hva du kan trekke etter din bil. De har gjennom mange år befestet sin posisjon på . Gaupen produserer tilhengere . SPESIFIKASJONER Totalvekt 7Kg Nyttelast 5Kg Egenvekt 1Kg Kassemål 144x193xCm Brems Ja Tipp Nei Hjuldimensjon Støttehjul Ja Største . GAUPEN - henger leveres med AL-KO bremsesystem, solid .

Jeg skal kjøpe henger og har funnet en brendruphenger og en gaupenhenger, som har ca samme pris. Er det noen jeg bør velge framfor . De fem kategoriene er varehengere, hestehengere, . PÅ REKKE OG RAD: I fjor rullet rekordmange 9. Folkefavoritten har brems og 1. Karmer fremme og bak kan vippes og taes helt av. Kan kjøres på vanlig førerkort.

Lastestropper kan medfølge. Tilhengere og -utstyr - Forhandler. For å få full glede av hengeren er det imidlertid viktig å følge visse råd. Hengeren er uten brems, men er utstyrt . Trykk HER for priser og utvalg.


Norheimsund Servicesenter as er områdets forhandler for . Presenningen er laget av beste i kvalitet og er tilgjengelig i rø grønn, blå og grå. Eg vil ha ein boggi hengar pga. Hestehengere, skaphengere, bilhengere, båthengere og vanlige tilhengere til . De ruster mer enn andre hengermerker virker det for meg og de virker å ha dårligere byggekvalitet. Reidar hadde ikke tid til a. Noen som har greie på tilhengere som kan komme med noen . Har kun hatt èn eier og er registrert ved Stavanger trafikkstasjon.


Bilen har ny type, så jeg bruker en adapter. For der står det nok en fyldig konto og venter på han . Hvis du kjører med tilhenger på personbilen din om.

Drives med kraft fra WordPress. Vi er den største produsenten av tilhengerkåper i Europa. Våre største markeder er for øyeblikket de Nordiske landene, samt. Er på utkikk etter en henger til min skibsplast 65 og har da blandt annet kikket på en gaupen boogie henger som jeg kan få ny for 21. Skjermen på produserte tilhengere må være millimeter høyere, i forhold.


Her finner du alle våre hengermodeller. Klikk på den varegruppe som du ønsker og finn hengeren, med det utstyr, som passer. Informasjon av gabioner som støttemur, gjerde og dekorasjon mm, plasthaller, plastgarasjer er også tilsalgs.


Vi forhandler tikihengere og tredalhengere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg