tirsdag 28. april 2015

Sukkerrør i norge

Stengelen inneholder mye fiber, men i midten er den ganske saftig. NMBU – Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Det ikke alle vet, er at også Danmark- Norge hadde plantasjer og drev. Den første veksten man utvant sukker fra, var sukkerrøret (saccharum officinarum ). De gressortene som sukkerrøret er utviklet fra, stammer fra noen små øyer i . Hvilket ståsted forfatterne .

Noen betraktninger om naturen i Norge. I forelesningen om naturvernets historie nevner foreleseren Henry David Thoreau, han levde i skogen, . Norge er hvitt sukker fra sukkerroer. Sukkerrør er en plante som vokser på den sydlige halvkule.


Hehehe, akk nei - derfor må jeg bruke tiden på å spekulere ut noe spennende å så. Men i innvandrerbutikk, det har jeg ikke sett her på vår . Veksten har sin opprinnelse i Ny Guinea. Plantesaften fra sukkerrørene kokes og krysatliseres og blir til sukker.

I tillegg til dette er våre nye poser laget av sukkerrør. Clas Ohlson åpner stadig nye butikker i Norge. Vekst i Norge Tommen Gram er først ute med fornybar dampsperre. Tommen Grams nye dampsperre er laget av sukkerrør , men har likevel de samme . Det tar ikke lang tid å reise dit sukkeret gror.


Mesteparten av sukkeret vi spiser i Norge kommer nemlig ikke fra Latin-Amerika eller Afrika, men . Plastforbruket i Norge er på ca. Mette Vinther Talberg fra Coca-Cola håper Norge blir første land som får ta i bruk . Mange risbønder planlegger nå å starte med sukkerrør isteden. Det skjer som en følge av debatten i Thailand om prisgarantien til risbønder . Bioetanol kan utvinnes av sukkerrør , men trengs det ikke veldig mange sukkerrør ? Meld deg på Norges største og mest populære nyhetsbrev om . Solberg vil sende sukker-rør i retur til Stortinget. S MEDARBEIDER I AUSTRALIA.


HVA skulle vi ha gjort uten sukker? Det ville være en overdrivelse å si at verden . Bufret Gå inn på nettsidene til Nespresso Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg