torsdag 16. april 2015

Tråtraktor med lufthjul

Dette er produkter utviklet og produsert i Tyskland etter de strengeste kvalitetskrav. New Holland tråtraktor med luftgummihul og brems. Case IH tråtraktor med luftgummihul og brems.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å . Tråtraktor med lufthjul og bremser.

Beklager, dette produktet er ikke lenger aktivt. LASTER OG LUFTFYLTE GUMMIHJUL. Anbefaller med lufthjul og gir. Det er brems på traktoren.


Den er år gammel og er omtrent ikke brukt . Snøkjetting for lufthjul og plasthjul med dimensjon: 335×120. JD Feiemaskin som monteres på fronten av tråtraktoren.

Egnet for barn over år . I og med at modellen har brems er den mer utfordrende og spennende å kjøre for barnet. Hos oss finner du mange spennende produkter til svært gode priser. Manufacturer recommended age: . Passer for barn mellom 3-år.


Liste på alt tråtraktor med henger Fra Gadyet. Hos Eiksenteret tilbyr vi også elektrisk verktøy fra. John Deere elektrisk tråtraktor Gator.


Kule tråtraktorer med lufthjul og bremser til junior. Ta med barna til Eiksenteret. RollyToys tråtraktor og utstyr. Eller det en liten leketraktor , en trillebår eller hageutstyr. Eik-pris: Eik-pris: 5- Art.


Pakken inneholder både mini tråtraktor og henger. Ville også investert i lufthjul.

Jeg er kjempefornøyd med punkteringsfrie hjul. En i barselgruppa hadde lufthjul , hun måtte alltid gå rundt med en sykkelpumpe, for det lakk, . Baby Driver Comfort - Rosa. Vi vil ha en leketraktor til snuppa, men vil ha lufthjul.


En super gave til barn som har tråtraktor fra før og trenger påfyll av. Leketraktor - Nils fakker traktorgraveren. Vi ønsker oss en tråtraktor til minstemann på år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg