mandag 27. april 2015

Paviljong 3x4

Klassisk, praktisk og flott Key West paviljong , pulverlakkert stålramme, tak og sidevegger. En flott og solid paviljong. Palermo helårs paviljong har blitt utformet for å levere eleganse og nytte til hagen din hele året. Beige paviljongtak i polyester med plastbelagt innside.


Leveres også i grå farge) Mål: For 3xm Karthago og Terrazzo paviljong etc. Vi selger også tak for 3x3 .

Den solide paviljongen (partyteltet) gjør det mulig å forlenge tiden utendørs i sommersesongen. Taket har påsydde metallkroker som festes i på yttersiden av paviljongskinnen. Som en ekstra forsikring . Vedlikehold: Rengjøres med lunket vann og evt mild såpe. Paviljongtak i grå polyester med plastbelagt innside.


Oppbevares tørt om vinteren. Finnes i målene: 3xmeter og 3xmeter. Vågsøy paviljong 3xmeter.

Med en paviljong får du et perfekt uterom som du selv enkelt setter opp og tar ned. Våre paviljonger har smarte løsninger for regnbeskyttelse, drenering og . TOLLERIC er en smakfull og allsidig paviljong som binder sammen hagegruppen på et smakfullt sett. Ved sterk vind må tak, veggduker og myggnett demonteres fra paviljong. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med . Hos JYSK finner du paviljonger og partytelt i mange forskjellige . Med ramverk i aluminium är paviljongen mycket lätt och måste därför förankras antingen med terrasskruvar eller tyngas med sand eller grus i . Ramme i aluminium og tak i 260g rip-stop polyester med PVC belegg og maljehull for vanndrenering. Stolpene har diameter 80mm, . TAK PAVILJONG UMBRA 3XBEIGE Byggmakker 1. Pris fra 84- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus . Nyt sommeren i all slags vær.


Med et enkelt håndgrep drar man for myggnett og sidevegger og blir beskyttet mot vær , vind og mygg. Tak i kraftif PBVC duk som . Hov är en en praktisk lösning för de som önskar ett enkelt uterum eller en skön inramning av uteplatsen. På K-rauta hittar du paviljonger eller partytält inför trädgårdsfesten.


Grått tak i 230gr PUcoated polyester.

Passer til paviljong i 3xmeter. Normal levetid for paviljongtak er 1-sesonger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg