torsdag 16. april 2015

Norsk festdrakt

Vi designer og produsere flotte dame og herre festdrakter og sølv. Vi har laveste pris og høyest kvalitet. Nettbutikk med stort utvalg av klær, treningstøy, barneklær, herreklær, dameklær, regntøy, festdrakter og mye mer.


Idar Vollvik sørger for at hos oss finner du alt . Sammen med tilskjæring, montering og justering som også gjøres av oss i Norge.

Hver festdrakt sys etter . Nydelig festdrakt et godt alternativ til Beltestakk. Inkludert i prisen er Drakt Håndbrodert skjorte Veske Stoffbelte par maljer i sølv 1 . SKREDDERSYDDE NORSKE FESTDRAKTER. Mine festdrakter bygger på norske drakttradisjoner. Denne finnes kun i mørkeblå farge.


De er masseproduserte og det står Made in China på etiketten, men ifølge salgstallene er de likevel norske nok til 17.

Nord-Norges festdrakt , en spennende festdrakt med mange fine valgmuligheter. Sandnes: Det hele begynte for fire år siden da Mette Wahlberg fra Kverneland møtte en rumensk sydame. Og når hjertet taler sterkere enn . Design og produksjon av festdrakter og bunadssølv. Norge har en mangfoldig folkedrakttradisjon.


Likevel er det først og fremst klær brukt av . Silje-Kristin Jensen ønsket seg en festdrakt som representerte henne, og bestemte seg for å lage sin helt egen. Drakten er en vakker og spesiell festdrakt som både er tradisjonell og urban. Er det helt teit med festdrakt ? Norske bunader kommer i mange forskjellige farger og fasonger. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør.


Vi vever og syr drakten på Grinakervev. Våre festdrakter er tuftet på norske tradisjoner og fritt inspirert av vår stolte bunadsarv. She makes presentations on the bunad and offers festdrakt workshops to Sons of Norway lodges and other interested groups such as Nordic . Festdrakten fra Grinakervev er ikke stedbundet.

Bunader brukes kun som festdrakter. Jeg er ikke norsk men har bodd her i år. Det finnes i dag rundt 4ulike bunader og festdrakter , sier Camilla Rossing, leder av Norsk institutt for bunad og folkedrakt.


Nei, festdrakter, lek, is og masse moro. Norsk festdrakt til salgs Foto: Jon Fredrik Skauge See more. Liv vidde 69cmBrystvidde . Eva Lie har års erfaring innen design av buna oslobunad og festdrakt ( fantasistakk) for både dame, mann og barn. Vi leverer kvalitet, individualitet og . En festdrakt er et rimelig og anvendelig alternativ til bunad for barna.


Vi i Norsk Institutt for Bunad og Folkedrakt arrangerer også kurs for deg som ønsker å . Har du lyst på buna men synes det er en litt dyr invistering? Pene bilete av drakter som ser fine ut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg