tirsdag 2. august 2016

Pris på kraftfor til gris

Alle priser på kraftfôr og tilskuddsfôr gjelder fra hovedlager Kvalaberg eks mva. Evt frakt beregnes etter de til enhver tid gjeldende fraktsatser. Har tenkt å ha griser gående i utmark for å rydde beite til sommeren. Griser søiser jo det meste, så går vel fint å gi de av kraftfor befegnet på . Sommergriser innlegg 27.


Småbruk: Sau, gris eller storfe til egen bruk?

Begynne med slaktegris innlegg 20. Bygge nytt for slaktegris innlegg 9. Flere resultater fra gardsdrift. Sortering: Alfabetisk A-Å, Alfabetisk Å-A, Pris lav-høy, Pris høy-lav. Kraftfor og tilskuddsfôr (271). Strand Unikorn tilbyr kraftfôr til alle produksjonsdyr.


I tillegg til vårt standard sortiment produserer vi også spesialblandinger etter avtale. På venstre side av huset ser vi siloer med kraftfôr.

Griser har godt av og setter vanligvis pris på å få litt grovfôr i tillegg til kraftfôr. All gris i økologisk produksjon skal ha tilgang til grovfôr hver dag. De ulike fôrmidlene som omtales i det følgende, bør vurderes ut fra pris per fôrenhet (FEn). Det var juni at Kræmmervika Rorbuer i Nordlands største fiskevær Ballstad gikk til anskaffelse av to griser som skulle spise matrester fra . Gjennomsnittlig fôrforbruk var 2fôrenheter per gris , og forbruket per kg . Valg av riktig kraftfôr og fôrplan er viktig for at du skal nå dine mål. Derfor har vi dedikerte rådgivere på hvert fagområde, ta gjerne kontakt.


Avregningsprisen for slaktegris reduseres med øre per kg fra mandag 2. Det er også prisreduksjon for purke og råne . Bufret Tilgang og pris på ingrediensene. Priser , produksjon, investeringer, tilskudd. Prisutvikling kraftfôr , kunstgjødsel og diesel.


Grisen er bedre enn sitt rykte, og nå har også forbrukerne oppdaget det. Indirekte, ved å spise kyr, kylling og gris , setter . Før kjøpte bønder kraftfôr i sekker,. Samtidig gjør endringer i tilgang og priser av råvarer fra . Norske griser spiser i dag fôr som inneholder vel prosent norske råvarer.

I snitt inneholder kraftfôr. Han er spesialrådgiver på fôr til gris i NLR Innlandet, og leder for prosjektet som nylig ble avsluttet. I dag er bygg og fôrhvete de viktigste komponentene i kraftfôr til svin.


FAGMØTE: Setter du pris på graset ditt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg